Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csinálnátok, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok, ha a párotok nem akarna albiba költözni?

Figyelt kérdés
egy ideig együtt laktunk a párommal, konkrétan 8 hónapig, az anyjánál aki igazabol nem ott él, de jópárszor jött szó nélkül, merthogy a saját házába had jöjjön amikor akar, és volt pár kellemetlen szituáció pedig meg lett beszélve az összeköltözéskor hogy nem maradunk ott ha lesznek ilyen problémák. na most 8 hónap utan volt egy pár vitánk más dolgok miatt is és én hazaköltöztem szülökhöz melléképuletbe ahol egyedül vagyok, a kapcsolatot probáljuk helyre tenni, de mondtam neki hogy ennyi idősen szerintem már nem egeszseges ez a mamahotel, en nem akarok oda visszaköltözni,menjunk albiba ott nem nyit ránk az anyós és nem hánytorgatja fel hogy mit hogy takaritsunk...szerintetek ez nagy kérés, hogy kezdjünk tiszta lappal albiba, ahol senki nem zavar? sporolni akar, total megértem, de nem akarok azon idegeskedni hogy az anyja épp mikor nyit be mert az az ő háza..ő 34 éves, én 29

2023. okt. 10. 17:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
21%
Teljesen igaza van. Az albérlet kb. egy rablás, egy olyan dologért kér sarcot, amit sosem fogsz megkapni. "De hát ott lakásért fizet" - akkor pedig nem kellene ilyen pofátlan árakat kérni érte!
2023. okt. 10. 17:22
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem tud más olyan módot, amit te is elfogadnál, hogy együtt élhessetek, akkor vége köztetek.
2023. okt. 10. 17:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát sajnállak az anyós miatt.

Nálunk is hasonló a szitu, annyi hogy mi elsőnek az apámmal együtt èltünk. 50% a enyèm a háznak. De nem volt jó, így anyósom felajánlotta nekünk az üresen álló lakását. 10 percre lakik innen, de egyszer sem jött hívatlanul.

2023. okt. 10. 17:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

"8 hónap utan volt egy pár vitánk más dolgok miatt is és én hazaköltöztem"

Ezek a viták milyen súlyuak?

Egyébként nem tudsz mit kezdeni ezzel. Te nem akarsz oda menni, ő nem akar albiba, akkor ennyi. Ebben nincs kompromisszum. Azt írod, hogy meg lett beszélve összeköltözéskor, hogyha lesznek ilyen problémák, akkor nem maradtok. Na most tanuld meg ezzel kapcsolatban azt, hogy vannak olyan emberek, akik bele mennek könnyelműen a "feltételbe" csak hogy letrejöjjön, amit akarnak, aztán meg eszük ágába sincs a szavukat betartani.

2023. okt. 10. 17:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Kevés olyan okot tudnék mondani az albérlet mellett mint a ti esetetek. Ha más nem, menjetek társbérletbe, még az is sokkal jobb ennél, viszont sokkal olcsóbb mint egy egész lakást bérelni.
2023. okt. 10. 17:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Én megértem, tényleg baromi magasak az albérletárak, de az se járja, hogy anyós bármikor betoppanhat. Én sem akarnék így élni sehol, ahol nem érzem magam biztonságban (mert tulajdonképpen erről van szó). Esetleg más ismerősökkel közös albérlet vagy valami hasonló megoldás jöhet szóba esetleg, hogy mégtöbb felé menjen a lakbér, vagy esetleg ő költözhetne hozzád a melléképületbe, akkor sem kell fizetni bérleti díjat. Ha egyik sem megoldás, akkor valószínűleg ez a kapcsolat vége. Vagy esetleg, hosszútávon mit tervez? Saját lakást venni? Az milyen távolságban van? 1-2 év, azt talán ki lehet bírni, de sokkal tovább nagyon nem.
2023. okt. 10. 19:05
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

én sem akarnék albit fizetni ebben az esetben sokkal jobban járok ha gyűjtitek a pénzt és el viselitek a néha hívatlan váratlan látogatókat.

nem nagy kaland amúgy be szó a néni és akkor mi van? le kell szarni hidd el így is jobban jártok mint hogy ezt a szemét ingatlan befektetői réteget penzelitek.

2023. okt. 10. 19:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehetne opció, hogy a srác helyreteszi az anyját, de gondolom erről ugyanúgy hallani se akar. Nem lesz ebben közös keresztmetszet így sajnos. Az igényed pedig reális, fontos az együttélés, és ezzel együt a saját tér is, hogy önállóan egy párként élhessétek az életeteket. Nehogymár 30+ évesen is a szülők dirigáljanak. Igen, valahol kidobott pénz egy albérletet fizetni, csak közben az életminőségeden annyit dob egy ilyen helyzetben, ami pénzzel nem kifejezhető. Persze ha valakinek megfelel otthon kínlódni a szülőkkel, gyerek szerepben ragadni és közben áltatni magát hogy ő mennyire felnőtt csak épp nincs más megoldás... akkor lelke rajta, de te láthatóan nem ilyen vagy. Kérdés még, hogy párodat milyen fából faragták. Ha ő nem ilyen, akkor viszont tényleg nem lesz a kapcsolatnak jövője
2023. okt. 11. 00:29
 9/11 anonim ***** válasza:

Én rokkant anyummal maradtam nagyobb szobában, beköltözött párom, jóban vannak, nem nyit ránk anyum, kulcsunk is van, és most már mi főzünk. Kvázi igazából k.b. átvettük a lakást. Egyáltalán nem volna baj a mamahotel, ha megmaradna a magánszféra megfelelő térrel.

34/F

2023. okt. 11. 08:20
 10/11 anonim ***** válasza:

Mi 22 évesek vagyunk és albiban élünk együtt.

Viszont ennyi idősen még elfogadhatónak tartom a mamahotelt. Ha nem akart volna albit, akkor a koliban költöztünk volna össze, emiatt maradtam volna az országban. 29 évesen már saját házvásárláson szeretnék gondolkodni, terhes feleségként. (Számunkra ez reális, és mielőtt beszólna bárki, az 50%-ot vállalnám belőle de)

Mindkettőnknek több tesója van, kb mind otthon élnek gyerek szerepben (hiszen kvázi gyerekek 16-19 évesek), szinte lehetetlen lenne felnőttként otthon élnünk. De mondom, szerintem ez 22-23 éves egyetemistaként nem ciki. 29-35 évesen már lenne ezzel gondom.

Veled venné a lakást?

Ha igen, felelőtlenség, amíg nem éltetek igaziból együtt.

Ha nem, akkor ezen el kellene gondolkodni plusz ha ketten vennétek, feleannyi ideig tart a spórolás, lehet már meg is vagytok.

Még nagyon messze van a cél?

Lehet érdemes elengedni a saját ingatlant teljesen. Sokan élik le albiban az életüket, megvan ennek az előnye, nyugaton is "divat".

2023. okt. 11. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!