Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha a párotok nem akarna albiba költözni?
Hát sajnállak az anyós miatt.
Nálunk is hasonló a szitu, annyi hogy mi elsőnek az apámmal együtt èltünk. 50% a enyèm a háznak. De nem volt jó, így anyósom felajánlotta nekünk az üresen álló lakását. 10 percre lakik innen, de egyszer sem jött hívatlanul.
"8 hónap utan volt egy pár vitánk más dolgok miatt is és én hazaköltöztem"
Ezek a viták milyen súlyuak?
Egyébként nem tudsz mit kezdeni ezzel. Te nem akarsz oda menni, ő nem akar albiba, akkor ennyi. Ebben nincs kompromisszum. Azt írod, hogy meg lett beszélve összeköltözéskor, hogyha lesznek ilyen problémák, akkor nem maradtok. Na most tanuld meg ezzel kapcsolatban azt, hogy vannak olyan emberek, akik bele mennek könnyelműen a "feltételbe" csak hogy letrejöjjön, amit akarnak, aztán meg eszük ágába sincs a szavukat betartani.
én sem akarnék albit fizetni ebben az esetben sokkal jobban járok ha gyűjtitek a pénzt és el viselitek a néha hívatlan váratlan látogatókat.
nem nagy kaland amúgy be szó a néni és akkor mi van? le kell szarni hidd el így is jobban jártok mint hogy ezt a szemét ingatlan befektetői réteget penzelitek.
Én rokkant anyummal maradtam nagyobb szobában, beköltözött párom, jóban vannak, nem nyit ránk anyum, kulcsunk is van, és most már mi főzünk. Kvázi igazából k.b. átvettük a lakást. Egyáltalán nem volna baj a mamahotel, ha megmaradna a magánszféra megfelelő térrel.
34/F
Mi 22 évesek vagyunk és albiban élünk együtt.
Viszont ennyi idősen még elfogadhatónak tartom a mamahotelt. Ha nem akart volna albit, akkor a koliban költöztünk volna össze, emiatt maradtam volna az országban. 29 évesen már saját házvásárláson szeretnék gondolkodni, terhes feleségként. (Számunkra ez reális, és mielőtt beszólna bárki, az 50%-ot vállalnám belőle de)
Mindkettőnknek több tesója van, kb mind otthon élnek gyerek szerepben (hiszen kvázi gyerekek 16-19 évesek), szinte lehetetlen lenne felnőttként otthon élnünk. De mondom, szerintem ez 22-23 éves egyetemistaként nem ciki. 29-35 évesen már lenne ezzel gondom.
Veled venné a lakást?
Ha igen, felelőtlenség, amíg nem éltetek igaziból együtt.
Ha nem, akkor ezen el kellene gondolkodni plusz ha ketten vennétek, feleannyi ideig tart a spórolás, lehet már meg is vagytok.
Még nagyon messze van a cél?
Lehet érdemes elengedni a saját ingatlant teljesen. Sokan élik le albiban az életüket, megvan ennek az előnye, nyugaton is "divat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!