Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meg igy is vonzonak talal majd?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg igy is vonzonak talal majd?

Figyelt kérdés

A volt pasimmal megint elkezdtunk beszelgetni. De mi mindig nagyon vonzodtunk egymashoz. Tenyleg, sokszor elmondta, hogy nagyon vonzonak tart engem. Eltelt azota 1 ev, de sajnos szedtem magamra par kilot 4 kilot hiztam.

A kerdesem az, hogy szerintetek igy is vonzonak talal majd?

Van egy kis hasam is fenekem is, bar az mindig volt... 1 ev telt el azota, hogy nem talalkoztunk es 1 honapja beszelunk ismet.

2023. okt. 4. 19:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Miért a "volt" pasid? Mi nem ment a kapcsolatban? Ki szakított? Mit gondolsz, most mi lesz másképp?
2023. okt. 4. 19:23
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem ezt kerdeztem
2023. okt. 4. 19:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
4 kiló nem sok, nem hiszem, hogy ezen bármi is múlna. Ha meg ennyi miatt már nem tetszenél neki, akkor jobb is, ha nem kezditek újra.
2023. okt. 4. 19:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
4 egesz kiló? Ne viccelj már 😄
2023. okt. 4. 19:39
 5/11 anonim ***** válasza:
26%
Nem hiszem el, hogy ilyen nyomorúságosan ostoba világot élünk! 4 kiló? Tudod az mennyi? 2 reggeli sz#rás. Hacsak nem 90 centi a magasságod, a 4 kiló rohadtul nem látszik meg. Hihetetlenül ostoba vagy.
2023. okt. 4. 19:45
 6/11 A kérdező kommentje:

Hat igen, en eszre veszem magamon es talan o is... amikor egyutt voltunk mindig kivant, naponta tobbszor is 😃

A 4 kilon vagyok fennakadva, szerintetek erdemes a plusz kilon idegeskedni?

Sztem erdemes ujra kezdeni es most azt erzem.

2023. okt. 4. 19:47
 7/11 A kérdező kommentje:
Naja, lehet buta kerdes volt.. de en eszreveszem magamon.
2023. okt. 4. 19:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Tini kategóriában elférne de hát nah, azt dobja az első követ aki nem tett még fel ilyen hülye kérdést.
2023. okt. 4. 20:13
 9/11 anonim ***** válasza:
57%

24kilót fogytam,nem veszem észre magamon 😂😂😂

Szted, 4 kiló annyira látszana rajtad?

Sztem nem, de ezt majd a srác megmondja :D

2023. okt. 4. 20:21
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Hat ha 64 voltal es 68 lettel es 16p centi vagy csak akk azert latszik..
2023. okt. 5. 02:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!