Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elnézzem neki vagy sem?24L
Pár hónapja megismerkedtem egy fiúval. Minden tökéletes volt, azt leszámítva hogy a családom ellenezte a kapcsolatunkat mert szerintük nem volt hozzám való. Nem volt különösebb oka, csak nem volt szimpatikus nekik.
Én szembeszálltam velük mert nagyon szerettem, egy ideig nem is beszéltem miatta a családommal amit nagyon bánok.
Róla azt kell tudni hogy nagyon nehéz élete volt, senkitől nem kapott szeretetet. Kiskorában ütötték verték, tele van hegekkel a teste.
Ő szégyellte azt a házat amiben a nevelőapjával él, ezért mindig nálam voltunk. Sütöttem főztem neki, mindent megtettem érte. Úgy éreztem ő is szeret engem, mindenben segített amire megkértem. Már azt terveztük hogy ideköltözik hozzám az albérletbe.
De múlt héten jött a fekete leves. Azt álmodtam hogy egy másik lánnyal beszélt, és viccből mondtam neki hogy mutassa meg a telefonját.
Ő megmutatta, csak épp elfelejtette kitörölni a beszélgetést.
2 hete elhívott találkozni egy lányt, olyanokat írt neki hogy nagyon bejössz stb..kitudja mi volt még ott, csak nem bírtam tovább olvasni.
Azonnal hazaküldtem. Aznap még beszéltem vele, mondtam neki hogy részemről vége. De ő azóta is keres hogy mennyire bánja hülye volt, nem kell neki senki más. Már nem írok vissza neki pedig megszakad a szívem érte. Nagyon hiányzik de úgy gondolom ez nem fér bele egy kapcsolatba. Kitudja hány lánnyal beszélt még a hátam mögött.
Szerintetek túlreagálom a dolgot vagy jól cselekedtem azzal hogy befejeztem vele? Néha elbizonytalanodok hogy mivan ha én vagyok a rossz mert elhagytam. De én tényleg mindent megtettem érte, annyi szeretetet adtam neki hogy azt le sem lehet írni és ő mégis ezt tette velem..:( Nagyon fáj.:(
"Szerintetek túlreagálom a dolgot vagy jól cselekedtem azzal hogy befejeztem vele?"
Nagyon jól tetted, DE TARTSD IS MAGADAT ahhoz, hogy vége bármennyire is szereted, mert ő még egy kicsit se szeret nemhogy tisztel. Helyedben inkább a családommal tenném helyre a kapcsolatot HA eddig nem tetted meg! Tanuld meg, hogy jót akarnak neked és nem éri meg rosszban lenni velük egy farkinca miatt.
Hála isten rendeződött velük a kapcsolatom, és igazuk volt a fiúval kapcsolatban is.
Igazad van abban is hogy nem tisztel, ráadásul pont aznap csinálta ezt amikor én nagyon magam alatt voltam és tudta jól.:(
Pedig jófejnek tűnsz. Kár hogy te is a suttyó hülyéket fogod ki.
Találsz majd jobbat ne aggódj.
"Már nem írok vissza neki pedig megszakad a szívem érte. Nagyon hiányzik de úgy gondolom ez nem fér bele egy kapcsolatba. Kitudja hány lánnyal beszélt még a hátam mögött."
=> Kurwa nehéz, de jól csinálod, sokan képtelenek erre.
Nem reagálod túl. Maradj ilyen, ne alázd meg magad, ne hagyd, hogy elbizonytalanodjon...
Egye, amit főzött...
Köszi a megerősítéseket!:)
Már olyanokat ír, hogy én biztos találtam mást azért nem békülök ki vele. Nagyon gáz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!