Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elnézzem a facebook lájkolgatásait?
A párom(21/F) facebook függő.
0-24-ben fent van, munkában, wc-n ülve, fürdés közben, amint kinyitja a szemét, lép is fel. Már szóltak rá nemegyser, hogy ne nyomkodja a telefont.
Tökéletesen működik a kapcsolatunk amúgy, ezt leszámítva.
Ha lesz egy új lány ismerőse, aki lájkolgatja a párom képeit, a párom végignézi a lány képeit, és a kutyáját, cipőjét elkezdi lájkolgatni. Régen magát a pózolós képeket lájkolta, mondván, hogy ő ritkán lájkol, és ha megteteszik neki valami(nem a lány, csak mondjuk a haja színe) akkor lájkolja. :D
Volt rá példa, hogy fürödtem náluk, és addig ismerőse lett egy lánynak és elkezdte lájkolgatni.
Alapból tojok erre, de már elég idegesítő, főleg, hogy elkezdi mesélni, hogy:"Kéééépzeld, láttam ma egy olyan aranyos cicát!!" Mire én láttam, hogy facebookon lájkolta az egyik tinilotyi cicáját, és mikor megemlítettem, hogy a lányé? Akkor közölte, hogy igen, de ezen mit akadok ki.
Ha ISMERŐSÖK lennének nem zavarna, de ezeket a lányokat ő nem is ismeri!!
Facebookon nincs kint, hogy velem együtt van, így ezek a lányok sokszor gondtalanul csevegnek egy hónapig a párommal, és amikor rákérdeznek, hogy mi a szitu, és a párom közli, hogy foglalt, akkor ugye szépen eltűnnek. A párom nem érti, mit féltékenykedek, hiszen ezek a lányok tőle semmit sem akarnak, csak barátkozni.
Múltkor visszavágtam, csak élőben. Mentünk az utcán, és megjegyeztem, hogy milyen jó egy srác tetoválása, mire közölte, hogy ha nem fejezem be, ott fog hagyni és mehetek haza egyedül. :D
Én nem lájkolgatok, nem teszek ki képeket, nem beszélgetek más fiúkkal facebookon.
De kezdem azt érezni, hogy ő örökre megmarad a netes világában.
Van, hogy felhív telefonon, hogy hát: "Miért nem írsz facebookon?". Mire én mondom, hogy Drágám, nekem nincs mobilnetem, én csak este lépek fel egy órára.
ahogy elnézem a lányok többet akartak tőle, de a párod nem...
viszont ez a tetkós dolog jó volt :D
próbáld ki a fordított helyzetet, kezdj el lájkolgatni te is, mit reagál rá...
23F
Köszönöm! :)
Azért tökéletes, mert ha letudja tenni a telefont, akkor kicserélik. Iszonyat sokat nevetünk, beszélgetünk, és rengeteg programra elmegyünk.
De csak amíg le tudja tenni a telefont.
2. válaszoló, köszönöm!
Volt már rá példa, hogy lájkoltam egy srác profilképét, de nem azért, mert hullaszerelmes vagyok a srácba, hanem, mert segített nekem egy igen fontos kérdést illetűen, elismerte a műveimet(igyekszem komolyan alkotni). Mire a párom rámírt RÖGTÖN, hogy igen? Más fiúk képét lájkolgatjuk? Azóta azt az egy képet hallgatom, hogy anno én azt belájkoltam.
óóó akkor meg van a megoldás...
likeolgass pár képet és utána mond meg neki, hogy ő egész nap ugyanezt csinálja, neki miért is szabad???
23F
Köszönöm.:)
Igen, tudom, hogy én "élek" vele, csak néha elbizonytalanodom, hogy jogos-e a kiakadásom, vagy sem, mert sajnos a környezetemben már az emberek 99%-a ilyen életmódot folytat, barátnőm is, míg beszélek hozzá, elkezd Tinderezni mellettem, meg írogatni facebookon, és kb. tízből kilenc emberrel így jártam, még anno régen randikon is. Rossz helyen keresgélek.
:D
Szerinte ő nem csinálja. Anno a profilképesnél visszavágtam ezzel. De ha tovább folytatja ezt kell tennem.
"Felnőtt" párkapcsolatok.
Amúgy az a "tökéletes" kapcsolatotok annyira "tökéletes", hogy én inkább működésképtelennek nevezném.
Ebben a "tökéletes" kapcsolatban ugyanis sem a kölcsönösség nincs meg (neki természetes, hogy más nőkön legelteti a szemét, sőt, még a tudtukra is hozza a tetszését, te viszont meg sem nézhetsz mást, mert egyből fenyegetőzni kezd), és ennek kapcsán a bizalom sincs meg részéről. Tök más a hozzáállásotok, az értékrendetek, és olyannyira tökéletes ez a kapcsolat, hogy ő ráadásul még függőségben is szenved.
Igen, tényleg ilyen egy tökéletes kapcsolat.
Egyébként nem te írtál ki múltkor is egy hasonló kérdést?
Akkor ne a férfiakat lájkold, hanem a papucsát, cipőjét, kutyáját, autóját, stb. Csak ne őt.
Utána majd meglátjuk, mit mond.
Szerintem abszolút jogos a kiakadásod. Számtalan ilyen ember van nekem is a környezetemben. Hála Istennek vannak még normálisak is azért... :)
Én azt gondolom, hogy ez egy függőség, amit valamilyen szinten - ha más nem beszélgetésekkel - kezelni kellene.
Kérdésedre válaszolva döntsd el magadban, hogy mennyire zavarnak a lájkolgatásai, illetve az zavar e inkább, hogy lájkolgat, vagy az, hogy rengeteget facebookozik. :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!