Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy menjek vissza az exemhez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy menjek vissza az exemhez?

Figyelt kérdés

4 év kapcsolat, együttélés után szakítottam vele még június elején.

Nem mondanám problémásnak a kapcsolatunkat, sőt, az anyám és a legjobb barátnőim is mondták, hogy megbánom a szakítást, mert még egy ilyen férfit nem találok magamnak.

Igazuk lett, már bánom nagyon, de az utóbbi két hét volt olyan, hogy állandóan rá gondoltam, éreztem, hogy hiányzik.

Szeretném, ha újrakezdenénk a kapcsolatunkat, de azért megalázkodni nem akarok, hogy kb. könyörögjek, hogy ugyan, adjon már egy esélyt. Szóval értitek... :D

Azt tudom, hogy a szakításunk óta nem volt senkije, jelenleg sincs.

2023. okt. 1. 12:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Amúgy hiába nem tűnik logikusnak az, ha mindezek után felkeresi a palit, mivel magamból kiindulva, ha annyira szerelmes vagyok valakibe, hogy össze akarjak házasodni vele, egy alapos megbeszélés után simán lehetséges.

Szóval, ha a férfi szerelmes, nincs az az egó, ami ilyenkor megállítaná, tapasztalat.

2023. okt. 1. 15:02
 22/26 anonim ***** válasza:
41%
Kérj elnézést, rinyáld vissza magad, ha van egy kis esze úgyis kidob.
2023. okt. 1. 15:55
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

De őt szereted vagy a kényelmet meg a "princess treatmentet" amit nyújt?

Mert ugye azt írtad h te még fiatal voltál "még élni akartál" és otthagytad őt, aztán le is koptattad amikor keresett. Én ha szerelmes vagyok akkor nem akarok "még élni", mert a szerelmemmel akarok élni. Mert vele más beszélgetni mint más nőkkel, ő úgy pörget fel amikor meglátom ahogyan más nők nem tudnak, vele olyan a szex hogy nem akarok más nővel lenni stb. érted miről beszélek.

Te elbizonytalanodtál annyira hogy leléptél mellőle, "még élni akartál" úgy érezted hogy tőle nem azt kapod meg amit keresel. Végül ez az "élés" jelentsen bármit is, nem jött be és most rájöttél hogy ő kell. (Az külön érdekes meg ezek után te várnád el hogy teperjen érted.)

De valóban ő KELL neked vagy csak most hogy a szabad élet nem jött be jó lesz ő is, hiszen kiszolgál, kiszámítható és kényelmes mellette?

2023. okt. 1. 15:59
 24/26 anonim ***** válasza:
97%
#23: Egyértelmű, hogy a princess treatment hiányzik neki, DE az is benne van a pakliban hogy csalni fogja, mert ő "élni fog akarni" úgyis.
2023. okt. 1. 16:05
 25/26 anonim ***** válasza:
76%

Ezt így mond el neki.

Hogy bepánikoltál. Fiatalnak érezted magad stb.

Ha nincs senkije szabad az út.

Beszéljétek meg ketten, hogy vártok még 2-3 évet. Kirándultok hétvégén stb stb.

Utána jöhet az építkezés meg a gyerek.

Ha ilyen jó volt, ne kureld el. Férfiból csak hitványabbat ismerek... Ülj le vele ezt megbeszélni, ha valóban olyan amilyen,meg fogja érteni és sínen lesztek :)

F.

2023. okt. 1. 19:14
 26/26 anonim ***** válasza:
Jaj kis hercegnő... :,)
2023. okt. 2. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!