Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy menjek vissza az exemhez?
4 év kapcsolat, együttélés után szakítottam vele még június elején.
Nem mondanám problémásnak a kapcsolatunkat, sőt, az anyám és a legjobb barátnőim is mondták, hogy megbánom a szakítást, mert még egy ilyen férfit nem találok magamnak.
Igazuk lett, már bánom nagyon, de az utóbbi két hét volt olyan, hogy állandóan rá gondoltam, éreztem, hogy hiányzik.
Szeretném, ha újrakezdenénk a kapcsolatunkat, de azért megalázkodni nem akarok, hogy kb. könyörögjek, hogy ugyan, adjon már egy esélyt. Szóval értitek... :D
Azt tudom, hogy a szakításunk óta nem volt senkije, jelenleg sincs.
Irj rá.
Hivd fel
Kerj találkozót.
Ha elhagytad annak oka volt, és szépen újra felüti a fejét az a gond.
De ha te rá vagysz hajrá ;)
Tenni v.miert, valakiert nem megalazkodás !
Idősebb nálam, ő már szeretett volna "továbblépni" (eljegyzés, közös építkezésbe belevágni, házasság stb).
Én tavasszal csináltam a záróvizsgáimat, nyáron vettem át a diplomámat, úgy éreztem, hogy még élni akarok, nem azzal foglalkozni, hogy a gyerekszobához legyen-e külön fürdőszoba...
De azóta eléggé változott a véleményem sok mindenről, és rájöttem, hogy ő sokkal csodálatosabb férfi, mint amilyennek én gondoltam.
Ahha, akkor most már tovább tudsz lépni te is amerre ő akar.
Szerintem csak simán írj rá és hívd el valahova :)
"rájöttem, hogy ő sokkal csodálatosabb férfi, mint amilyennek én gondoltam."
Hogy jöttél rá, miből gondolod?
Most már szeretnél "továbblépni" (eljegyzés, közös építkezésbe belevágni, házasság stb)?
Vagy csak úgy gondolod, hogy kihagytál egy óriási lehetőséget? (Ami téged nem vonzott, tehát számodra nem volt óriási lehetőség.)
"Hogy jöttél rá, miből gondolod?"
Teljesen természetesnek vettem azt, hogy olyan, amilyen és hogy megtesz számomra mindent. Például minden héten kaptam tőle egy csokrot a kedvenc virágomból, ha panaszkodtam neki napközben, hogy éhes vagyok/sütit/nasit kívánok, akkor Wolton keresztül küldetett nekem.
Ha valamit mondtam, mutattam neki, akár csak említés szintjén is, azt megjegyezte, meglepett vele. Legyen ez akár egy sima randiprogram Budapesten, akár utazás, akár valami tárgyi dolog.
Úriember, még 4 év után is kinyitotta nekem a kocsiajtót, reggel ágyba kaptam a reggelit és a kávét és még sorolhatnám...
Szeretnék én is továbblépni, szép lassan.
Akkor mostmár jöhet a kérdés hogy "kell e a gyerekszobához külön fürdőszoba?"
Az hogy ő veled szeretne végleg negállapodni, családot alapítani, az nekem abszolút nemm a szakítós ok kategória. Max ha te nem is szereted, és nem akarsz vele maradni. De ha igen, akkor meg biztos meglehet vele beszélni hogy legalább a gyerekkel várjatok még.
Először tényleg írj rá, vagy hívd föl, lehet ezek után szóba se áll már veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!