Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom minden étkezést áll. Ez normális?
Figyelt kérdés
Nem kéne nekem is fizetnem?2023. szept. 27. 22:47
11/17 anonim válasza:
Nem normális. Miért kéne mindent a férfinek fizetnie? A nők nem dolgozhatnak, vagy mi? Tessék elmenni szépen pénzt keresni, ahogy mi is tesszük, elvégre kiharcoltátok magatoknak az ehhez fűződő jogokat.
12/17 anonim válasza:
A feministák már csak ilyenek. Ők az egyenjogúság legnagyobb ellenségei.
13/17 anonim válasza:
Nem, nem normális. Míg nem házasodtunk össze felesben fizettük a dolgokat. Vagy 1x ő 1x én hívtam meg.
Az meg pláne nem az hogy ha el is várod, vagy nem teszed szóvá.
14/17 anonim válasza:
10
Majd ha eltartasz!!! Egyebként, semmi sem kötelező! Neked sem kotelező fizetned, es majd nem veled randizok, hanem az ezer másikkal, aki örömmel fizet, ha már őt valasztottam...mert elmehettem volna 999 másikkal is)
(Ezt benézted,szakács az origi szakmám 😼)
15/17 anonim válasza:
14. Ezt benéztem :D Oké :D Van kapcsolatom, nem kértelek fel randira, köszi. Jó, hát akkor tartasd el magad, én is eltartom a csajomat, de ettől még lehet ez a véleményem.
17/17 anonim válasza:
Ha sokkal jobb anyagi helyzetben van, akkor köszönd meg és ennyi.
Ettől még nem leszel te a kiszolgáló személyzet. Nem neked kell mindent csinálni otthon.
A többi olcsó jános lúzer meg hisztizhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!