Furcsa étkezési szokás: minden mindennel állandóan - Ez normális?
A barátomnak nagyon furcsa szokása van: mindent összeeszik mindennel.
Ebédre csinálunk mondjuk húst krumplival, de neki nem elég mondván, hogy mindenféle étel legyen a tányéron, tehát hozzátesz még zöldségkeveréket meg tésztát. Esetleg még főtt tojást is. Ha mondjuk csinálunk Cordon Bleu-t zöldségkeverékkel, akkor azután még eszik müzlit üresen meg sajtot.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem nagy zavar. Így semminek nem lehet érezni az ízét, minden elfogy pillanatok alatt, mert mindenből kell ennie és mire oda jutnék én, addigra nincs. Normálisan főzni se lehet választékosan mert minden nap mindent akar enni, mert szerinte így az egészséges. Nekem viszont ettől hányingerem van szó szerint. És nem hiszem, hogy normális hogy minden nap mindent összeeszünk mindennel. Amúgy meg egy sovány srácról van szó.
Kíváncsi lennék, hogy csak engem zavar ennyire és eltúlzom a dolgot, vagy más is furán áll a dologhoz.
És ha igen, akkor mit csináljak? :D
Előre is köszi!
Ha sovány, akkor felmerül a kérdés hogy bélféreg nem kerülhet - e a képbe?
Nincs közeli kapcsolatban állatokkal?
"Ebédre csinálunk mondjuk húst krumplival, de neki nem elég..."
Biztos nem enne összevissza és nem enné fel a te részed, ha az adagjával jól lakna.
Próbálj/atok többet főzni, mert egy férfi többet eszik mint egy nő és egy fizikai munkát végző még többet.
Nem véletlenül sovány a szerencsétlen!:D
Gyors keresztkérdés: Amikor eszik, kieszi-e a csirkecomb csontjából a velőt, a porcot is?
Mert ha igen, akkor ez nekem gyerekkori élelmiszer hiány miatti szorongásnak tűnik.
Van olyan, hogy valaki sose evett meg egy rendes ebédet, mert nem volt belőle elég, össze kellett ütni valamit. Emiatt szorong, hogy sosincs elég.
Vagy pedig binge eating disorder, azaz érzelmi evés, önjutalmazás kajával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!