Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyanról tudomásod vagy sejtésed, hogy valaki szerelmes beléd?
Figyelt kérdés
Aki nem a párod.
És viszonzod? Lesz is belőle vakami?
Vagy te vagy neki az elérhetetlen plátói szerelem?
Miből sejted, hogy szerelmes?
2023. szept. 26. 19:58
11/19 anonim válasza:
A 'szerelmes belém' talán túlzás, de 3 férfiról tudok, aki nagyon össze akarna velem jönni, ha nyitott lennék rá. Távolabbi barát / nem közvetlen munkatárs / családi ismerős viszonyban vagyok velük, azon kívül, hogy finoman elhárítom a közeledéseiket, sokat nem tudok tenni.
12/19 anonim válasza:
Pár hónapig volt egy 'barátság extrákkal' kapcsolatom, nagyon meglepett, mikor szerelmet vallott. Elmondtam a srácnak, hogy sajnos nem tudom viszonozni és elköszöntünk, mert így már egyikünknek sem működött volna az addigi felállás. Ez lassan egy éve volt, szerintem már túl van rajta.
13/19 anonim válasza:
Na sorban a válaszok:
Csak sejtem és remélem.
Nem viszonozhatom mert házasok vagyunk mindketten 😟 Így nem is lehet belőle semmi.
Tehát nem tudom hogy a plátói szerelme vagyok - e, de nekem ő igen.
Miből sejtem: tekintet, gesztusok, testtartás, apró cselekedetek. Beszélgetés, közeli kontakt nincs, így nehezebb is megállapítani.
14/19 anonim válasza:
Amig fiatal valaki addig valtoztasson barmilyen helyzetben is legyen , mert az evek hamar elrepulnek.. sokan nem lepnek ki mert a megszokast keverik a szerelemmel vagy a ragaszkodast esetleg tarsfuggoseget .. Ha mas kepes erzelmileg megerinteni nem vagy 30+ eves nincsennek gyerekid sem hazas tarsad akkor ne pazarold az idodet es ne fekudj a kapcsolatodon csak lepd meg azt amit belul erzel!! 1 élet 1 halál!
15/19 anonim válasza:
Igen, tudok egyről, hogy nem csak barát szeretne lenni. Én viszont szeretem a párom, így azt a minimális kommunikációt is minimalizálom, hátha idővel továbblép.
16/19 anonim válasza:
15.nem is erdekled, csak kepzelodsz.
17/19 anonim válasza:
Köszönöm 16-os, de én ezt jobban tudom :)
18/19 anonim válasza:
Egyik fiú az évfolyamból fülig szerelmes belém. A barátnőimtől tudom, illetve sokszor bámul engem, próbál beszélgetni, mosolyog, amikor meglát, szóval elég látványos.
Nekem nem tetszik sajnos, nem szeretnék kapcsolatot vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!