Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zftzdtre6tz kérdése:
Ha vannak irántam érzései, nem szerelmes de több mint barát, akkor milyen érzései vannak irántam?
Figyelt kérdés
Hogy tekinthet rám?2023. szept. 23. 13:31
1/3 anonim válasza:
Szerintem ez az egynek jó lenne, ha nem találok valakit, akit igazán szeretni tudnék (amit később úgy is talál majd), szóval gyorsan elengedném a dolgot a részedről
2/3 anonim válasza:
Szerintem olyan lehet neki, mint mikor valakivel kedved lenne ágyba bújni. Az több, mint barátság, de még nem szerelem. Szexuális vágy.
3/3 anonim válasza:
Tetszel neki jol erzi magat a tarsasagkdba, tehat barat is vagy meg a sexualis vonzalom is megvan, ez ennyit jelent. En jk vagyok ezt erzem es irantam js ugyan ezt erzi a pasas, tehat egyikunk se szerelmes de nagyon szeretjuk egymast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!