Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érez mit gondol aki szerelmes? Mik a legjellemzőbb gondolataid a kedvesedről?
Figyelt kérdés
2023. szept. 24. 18:25
1/3 anonim válasza:
Pl beugranak olyan dolgok amiken nevettünk.
Vagy egy egy találó megjegyzése amikkel betalált nálam.
Vagy egy egy hihetetlen dolog vele vagy tőle.
Izgatottan várom hogy együtt legyünk megint es lássam.
Tervezgetem a nyarat/telet vele hogy hú mennyi mindent fogunk csinálni még, veszek vmi uj szexi bugyit vagy parfümöt, neki tetszelegni, elképzelem az ujjam gyílűrűvel és így tovább.
Aztán ezeket a boldogság morzsácskáimat kis álmodozásaimat meg rendszerint agyoncsapják olyanokkal pl.hogy fephívnak veszekedni féltékenykedni, dühöngedni, vagy vki épp éllenkezoleg, fel se hív le se sz.r, hidegul nőzik mögöttem ami kihat ha akarja ha nem, a kapcsolatunkra, és szóval szépen lassan felébresztenek a büdös nagy reálba.
2/3 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy ő a másik felem. Azt gondolom róla, hogy mi tényleg egymásnak lettünk teremtve. Nincs rá jobb szó. Nem véletlenül találkoztunk, sorsszerű az egész. Szeretem, ahogy szeret engem. Senki nem bánt velem így, senki nem nézett rám így. Ő egy igazi férfi, számomra a hibáival együtt tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!