Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerethet-e még és csak nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethet-e még és csak nem akarja bevallani vagy csak tényleg arra kellek neki?

Figyelt kérdés
A párommal 5 év együttlét után szakítottunk. Azt mondta, hogy már nem szeret. Viszont már 9 hónapja annak, hogy találkozgatunk a szakítás után, persze abban egyeztünk meg, hogy csak szexkapcsolatban maradunk. Már párszor javasoltam, hogy ezt haggyuk abba, mert sokszor távolságtartóan viselkedik velem, én pedig még mindig reménykedem, hogy lesz ebből még kapcsolat. Erre azt mondja, hogy csak azért tesz így, hogy nekem ne legyen rossz, azért például nem ad puszit sem, mert ezzel azt hihetném, hogy még mindig szeret. Viszont amíg nem mondtam neki, hogy reménykedem, addig mindenben úgy viselkedett velem, mint a kapcsolat folyamán. Szerintetek érdemes még kitartanom ebben a “kapcsolatban”?

2023. szept. 26. 14:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mi a kérdés?
2023. szept. 26. 14:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tudnál róla, ha többet érezne. Meg is mondta, hogy nem akar hitegetni, tehát egyértelműen csak a szexről szól. Reménykedhetsz, csak az a baj, hogy ezzel valószínűleg az idődet pazarolod.
2023. szept. 26. 14:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked megéri, hogy üríteni vagy neki, akkor maradj benne a szexkapcsolatban. 🤷
2023. szept. 26. 14:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez elég megalázó, hogy más nő nincs akibe betegye, így maradsz te, de többet már nem akar
2023. szept. 26. 15:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ki dobnám simán van ezer meg egy pasi a világon.
2023. szept. 26. 15:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki most! Eddig 5 évet és 9 hónapot vett el az életedből. Ebbe a szexkapcsolatba bele se kellett volna menned. Ki tudja hány nőnél próbálkozik melletted, te pedig reménykedsz, h szeret. Ahogy összejön neki egy nő, téged ejt.
2023. szept. 26. 18:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen nem szeret! Ő maga megmondta világosan, és ameddig ebben a helyzetben vagy, saját magadat kínzod,mert reménykedsz. El kellene engedned végre a pasit. Ő már csak a testedet használja,és ennyi, ezért nem kapsz puszit.
2023. szept. 26. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!