Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy valaki durván szereti?
9-es vagyok, többen írtatok privátot, de inkább ide válaszolok.
Igazából ez úgy történik, hogy nekem az a normális, ha küzdenem kell a másik szeretetéért. Maga a folyamat az, ami nekem a normális, hogy ezt nem kapom meg csak úgy. Ha valaki megadja magától, akkor úgy érzem magam, hogy meg akar folytani. Nehéz és megkeseríti az életemet ez. De az érzelmileg elérhetetlen emberek vonzanak. Apám volt ilyen velem.
Nekem sokáig olyan exeim voltak,akik ha más téren nem is,de szexnél mindig durvábbak voltak..ezért szerintem ez már kihatott így felnőttkoromra is,mert olyan férfiakat keresek akik nem éppen gyöngédek az ágyban..sőt,valamiért élvezem ha alárendelt lehetek. Tudom..vagyis igazából nemtudom hogy ez normális-e vagy sem,de a gyengéd szeretkezés az annyira ritka volt mint a fehér holló,számomra.
Ezt ne úgy képzeljétek el hogy hagyom hogy bármit megtegyenek velem,de elég esélyes a durvább szex,inkább dugás vagy kefélés. A vicc az hogy alig találkoztam olyan emberrel aki valóban gyengéd volt,de ha volt is ilyen én kértem tőle hogy..
Valószínűleg ezért írok folyamatosan ki mindent magamból,főként erotikus és szerelmes fikciókat.
Kérlek,ne nézzetek le,mindenki úgy éli az életét ahogyan helyesnek véli. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!