Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy valaki durván szereti?
Figyelt kérdés
Adott egy személy, akit a korábbi kapcsolataiban rendre megalázott az aktuális partnere. Egyaránt volt fizikai abúzus, valamint lelki terror is, a személy teljesen alárendelődik a másik akaratának, és bár tudja, hogy ez nem egy egészséges kapcsolat, de mégis mindig ugyanilyen párt talál magának. Valóban van olyan, hogy valaki akkor érzi azt, hogy szeretik, akkor tud felnézni a másikra, ha az szinte lelkileg megnyomorítja?2023. szept. 23. 18:58
2/12 anonim válasza:
Sajnos igen: mind férfiban, mind nőben van ilyen, csak ez okoz neki örömöt. Van egypár film ennek a dinamikájáról.
3/12 anonim válasza:
Sajna igen. Tapasztalat egy nővel.
5/12 anonim válasza:
Nem a "szereti" a jó szó. Az ismerős mintát követi és -még- nem tudja, nincs hatékony eszköze annak megtörésére. Tanuljatok pszichológiát.
6/12 anonim válasza:
Szerintem nincs. Ezek a srácok néha tudnak valami mást is, pl olyan dolgok miatt idegbetegek ami alapjában véve becsülendő lenne, nem találják a helyüket, csak táposak és nem bírják a strapát és a nőn vezetik le. De érzéseik vannak, igaz össze vissza hullámoznak, ellentétben azokkal akiknek igazából nincsenek is. Elég kellemetlen lenne egy érzelmetlen emberrel összebújni, sőt inkább lehetetlen. Ezért a nők néha az idegbeteg lestrapált idióták mellett kötnek ki, vagy időközben változik át ilyenné.
7/12 anonim válasza:
Szerintem a nők csak nehezebben tanulnak meg nemet mondani, talán azért, mert gyermekkorban a legtöbbnek jobban megtörik az akaratát (pl.: nem illik neked, mert lány vagy.)Később azonban, miután találkoznak egy érzelmi ronccsal, aki szintén csak azért ilyen, mert igazából nem tud nemet mondani, megtanulnak nemet mondani. És nem félnek használni sem, ha muszáj. Ez csak annyit jelent, hogy nem állnak össze mindenkivel, csak azért, mert az kifejezi feléjük tetszését, megvárják, míg olyan teszi ezt, aki nekik is tetszik.
8/12 anonim válasza:
Szerintem akik ilyenek mellett kötnek ki, pont hogy nem állnak össze akárkivel. Ha összeállnának akárkivel, valamelyik megbízható rideg Géza a kocsijával meg a pénzével már rég befűzte volna őket. De ehelyett kevés emberrel képesek kapcsolatot teremteni, és az éppen egy sérült lehet.
9/12 anonim válasza:
Én ilyen vagyok. Nem tudatos. A vége azonban mindig egy ilyen kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!