Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elhinni, hogy én kellek neki?
31 éves vagyok, vékony, de sportos. Adok a külsőmre, sminkelek, divatosan öltözök. Szépnek mondanak, többen nagyon akartak most is járni velem. Diplomás vagyok, normál életem van.
Most viszont nagyon szerelmes lettem egy 25 éves férfibe.
Helyes, komoly gondolkozású. Neki is megvan már a maga élete, teljesen független a szüleitőli és nagyon küzdött, hogy egyáltalán találkozzak vele. Először konkrétan nevettem az ötleten, hiszen 6 évvel fiatalabb.
A problémám röviden: hiába van odáig értem, és mutatja ki ezt folyamatosan, olyan érzésem van, hogy idővel úgyis egy fiatalabb kell majd neki. Hogy oké, most érdekes vagyok, meg talán az is tetszik neki valahol, hogy én vagyok az idősebb, de hogy idővel csak rádöbben, hogy egy fiatalabb nő talán jobb választás lenne.
Pl az előző barátnője még női szemmel is gyönyörű és nemhogy fiatalabb volt nálam, még nála is, nálam pont 10 évvel. Oké, hogy szépnek lát, meg szerelmes belém, de ez vajon meddig tart? Akármikor megkaphat egy fiatalabb nőt, nagyon hajtanak rá.
Igyekszem ezt az érzést titkolni előtt, annyira félek, hogy igazam lesz. Egyelőre tényleg látszik, hogy szerelemes belém.
Érthető azért a félelmem? Valaki átérzi a helyzetem?
10es! Neki pont van diplomája, de nem azon a területen dolgozik. Nem volt nálam szempont a diplom egyébként, az előző barátomnak pl nem volt.
Nem akarom pont ezzel a félelemmel elrontani a dolgot. De akaratom ellenére jönnek ezek a gondolatok.
Abban nem kételkedem, hogy most vonzódik hozzám, mert ez most nyilvánvaló, ahogy én is hozzá. Ami a legviccesebb, hogy pont hogy látom rajta, hogy normális mértékben de ő is féltékeny.
Nem is tudom mitől tudnék megnyugodni, mikor így is mindent megtesz és érzem rajta, hogy engem akar. Néha azt látom rajta, hogy talán ő is ettől fél, hogy a korkülönbség miatt én fejezem be vele. Nem sokszor jött fel eddig szóban, de akkor azt mondta, hogy nem tudja, hogy még hogyan tudná velem éreztetni, hogy mást nem akar és hogy nem igaz, hogy nem látom, hogy másra rá sem néz. És hogy reméli nem gondolok arra, hogy egy idősebb férfi mellett nagyobb biztonságban lennék.
Inkább csak attól félek, hogy egy nap ez megváltozik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!