Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elhinni, hogy én kellek neki?
31 éves vagyok, vékony, de sportos. Adok a külsőmre, sminkelek, divatosan öltözök. Szépnek mondanak, többen nagyon akartak most is járni velem. Diplomás vagyok, normál életem van.
Most viszont nagyon szerelmes lettem egy 25 éves férfibe.
Helyes, komoly gondolkozású. Neki is megvan már a maga élete, teljesen független a szüleitőli és nagyon küzdött, hogy egyáltalán találkozzak vele. Először konkrétan nevettem az ötleten, hiszen 6 évvel fiatalabb.
A problémám röviden: hiába van odáig értem, és mutatja ki ezt folyamatosan, olyan érzésem van, hogy idővel úgyis egy fiatalabb kell majd neki. Hogy oké, most érdekes vagyok, meg talán az is tetszik neki valahol, hogy én vagyok az idősebb, de hogy idővel csak rádöbben, hogy egy fiatalabb nő talán jobb választás lenne.
Pl az előző barátnője még női szemmel is gyönyörű és nemhogy fiatalabb volt nálam, még nála is, nálam pont 10 évvel. Oké, hogy szépnek lát, meg szerelmes belém, de ez vajon meddig tart? Akármikor megkaphat egy fiatalabb nőt, nagyon hajtanak rá.
Igyekszem ezt az érzést titkolni előtt, annyira félek, hogy igazam lesz. Egyelőre tényleg látszik, hogy szerelemes belém.
Érthető azért a félelmem? Valaki átérzi a helyzetem?
22 évesen volt 29 éves barátnőm.
Igen végül sajnos úgy éreztem hogy ez hosszútávon nem fog működni, és fiatalabb barátnő kéne, úgyhogy fél év után szakítottam.
Pedig vele volt az egyik legjobb kapcsolatom, de sajnos tényleg nem tudtam ezen
túllendülni
23F
Nekem is tetszik nálam idősebb nő. kb 5 évvel.
Nagyon odafigyel az alakjára, jó segge van, és még nem is nagyon sminkel.
Szóval nekem pont az esetem...
persze hogy érthető szerintem adj neki esélyt.
én 27 vagyok és tetszett már meg 35 éves nő is le tudtam volna élni vele egy életet de pár randi után azt mondta hogy hagyjuk,kb azzal jött mint te hogy nagy a korkülönbség és tuti egy fiatalt választok majd és nem bírtam meg győzni hogy nem úgy lesz.
Egy kérdést remélem meg engedsz.
Diplomás nőként számít neked hogy a pasinak is legyen diplomája?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!