Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges valakit szeretni szakítás után 4 évvel?
10
"Azt mondják, hogy 7 év mire el tudsz teljesen felejteni valakit."
Azt mondják, hogy amennyi ideig együtt voltatok, fele annyi idő alatt lehet elfelejteni vkit. A kérdező pár hónapig volt együtt ezzel a lánnyal, szóval már nagyon rég elfelejthette volna. Vagy ha el nem is kell felejteni, de már másként gondolni rá lehetne...
Amíg egy nyári éjszaka illatáról is képes vagy felidézni az emlékét, addig biztosan nem felejted el, ha szerelmes éppenséggel már nem is vagy.Még akkor sem, ha éppen 10-20-30 éve történt, vagy akár 1994-ben:) Nem vagy képes vele beszélni, se látni, se felidézni, különösen azt a végtelen soha nem múló szomorúságot, ürességet és kilátástalanságot, azt az őrületet, amit maga után hagyott és ami utána következett.18 évesen bele lehet halni a szerelembe, de ugyanakkor nem bánja meg az ember.Mert csak ez az egyetlen, amire mindig emlékezni tud, annak akár minden napjára, vagy a csodálatra ahogy először ránéztek, arra a valódi szerelemre. Ilyen egyszerűen nincs több. De szerintem ezt mindenki tudja.
A sors azért elég ironikus tud lenni, az biztos.
Na most lefektetem a macskámat, meg magamat:D
Jó éjszakát!
Puszi
Hú, azért jó vagyok na. Fogadjunk bevetted, Te h...e:D
Szeretlek ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!