Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges valakit szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges valakit szeretni szakítás után 4 évvel?

Figyelt kérdés
Volt egy lány, akivel csak pár hónapot voltunk együtt, sokat veszekedtünk és szakítottunk. Utána én próbálkoztam nála, írogattam neki, de sosem írt vissza. Egyszer írtam neki, hogy ha nem szeretné, hogy zaklassam, akkor tiltson le. Mindenhol letiltott, de észrevettem, hogy sokszor feloldott egy percre megnézte a sztorim és visszatiltott. 4 év telt el a szakítás óta. Én mindennap megnézem minden platformon, hátha felold egyszer. Már azóta rengeteg lánnyal voltam, volt azóta 2 barátnőm, most is kapcsolatban vagyok, de az az érzés, rajongás, vagy csodálat amit iránta érzek nem múlt el. Mikor szembejön kocsival, csak pár másodpercre látom, de napokig rá gondolok utána minden fél órában. Nagyon elcsesztem és ennek a hatását évekkel később is érzem szerintetek ő volt az igazi, akivel jobban kellett volna bánnom? Mikor kegelőször negkáttam a vonaton, már akkor valami különleges érzés volt bennem, pedig még a nevét se tudtam.ő most 23 éves, én 27. Veletek is történt ilyen, vagy átéltetek hasonlót?
2023. szept. 20. 21:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem a lány hiányzik, hanem amit belekepzelsz, a mi lehetett volna, ha. Egyébként szerintem is ajánlatos a pszichológus.
2023. szept. 23. 15:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Történt ilyen, de el kell engedni, pláne 4 év után.
2023. szept. 23. 21:05
 13/16 anonim ***** válasza:

10

"Azt mondják, hogy 7 év mire el tudsz teljesen felejteni valakit."

Azt mondják, hogy amennyi ideig együtt voltatok, fele annyi idő alatt lehet elfelejteni vkit. A kérdező pár hónapig volt együtt ezzel a lánnyal, szóval már nagyon rég elfelejthette volna. Vagy ha el nem is kell felejteni, de már másként gondolni rá lehetne...

2023. szept. 23. 21:14
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Amíg egy nyári éjszaka illatáról is képes vagy felidézni az emlékét, addig biztosan nem felejted el, ha szerelmes éppenséggel már nem is vagy.Még akkor sem, ha éppen 10-20-30 éve történt, vagy akár 1994-ben:) Nem vagy képes vele beszélni, se látni, se felidézni, különösen azt a végtelen soha nem múló szomorúságot, ürességet és kilátástalanságot, azt az őrületet, amit maga után hagyott és ami utána következett.18 évesen bele lehet halni a szerelembe, de ugyanakkor nem bánja meg az ember.Mert csak ez az egyetlen, amire mindig emlékezni tud, annak akár minden napjára, vagy a csodálatra ahogy először ránéztek, arra a valódi szerelemre. Ilyen egyszerűen nincs több. De szerintem ezt mindenki tudja.

A sors azért elég ironikus tud lenni, az biztos.

Na most lefektetem a macskámat, meg magamat:D

Jó éjszakát!

Puszi

2023. szept. 23. 21:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Egyébként gondolj vissza rà egy szép emlékként ha úgy van akàr minden nap..majd megunod az agyalàst rajta ..a lényeg h ne gondolt túl, ne reménykedj abban hogy szóbaàll veled stb
2023. szept. 23. 22:07
 16/16 anonim ***** válasza:

Hú, azért jó vagyok na. Fogadjunk bevetted, Te h...e:D

Szeretlek ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Puszi

2023. szept. 23. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!