Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges valakit szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges valakit szeretni szakítás után 4 évvel?

Figyelt kérdés
Volt egy lány, akivel csak pár hónapot voltunk együtt, sokat veszekedtünk és szakítottunk. Utána én próbálkoztam nála, írogattam neki, de sosem írt vissza. Egyszer írtam neki, hogy ha nem szeretné, hogy zaklassam, akkor tiltson le. Mindenhol letiltott, de észrevettem, hogy sokszor feloldott egy percre megnézte a sztorim és visszatiltott. 4 év telt el a szakítás óta. Én mindennap megnézem minden platformon, hátha felold egyszer. Már azóta rengeteg lánnyal voltam, volt azóta 2 barátnőm, most is kapcsolatban vagyok, de az az érzés, rajongás, vagy csodálat amit iránta érzek nem múlt el. Mikor szembejön kocsival, csak pár másodpercre látom, de napokig rá gondolok utána minden fél órában. Nagyon elcsesztem és ennek a hatását évekkel később is érzem szerintetek ő volt az igazi, akivel jobban kellett volna bánnom? Mikor kegelőször negkáttam a vonaton, már akkor valami különleges érzés volt bennem, pedig még a nevét se tudtam.ő most 23 éves, én 27. Veletek is történt ilyen, vagy átéltetek hasonlót?
2023. szept. 20. 21:27
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesírási hibákért, telefonon írtam és nem ellenőriztem le a szöveget.
2023. szept. 20. 21:29
 2/16 anonim ***** válasza:
57%
Kudarc, lelkiismeretfurdalás, egó és persze mivel elérhetetlen kategória így az agyad játszik veled! Ez nem szerelem, ez obszeszív állapot és ajánlatos pszichológiai tanácsadás számodra.
2023. szept. 20. 21:29
 3/16 anonim ***** válasza:
60%
Beleképzelsz valamit, ami nem létezik. Ilyen meg olyan lenne vele stb ez mind a te agyad szüleménye. Próbálj meg tovább lépni, ha kell, pszichológussal:)
2023. szept. 20. 21:32
 4/16 anonim ***** válasza:
53%
1-es, ne is zavartasd magad. Valakinek az u-ú se megy, mégse megy a falnak.
2023. szept. 20. 21:34
 5/16 anonim ***** válasza:

Én több éve szakítottam az exemmel mégis sokszor eszembe jut és sokszor van, hogy barátnőről fantáziálok, akkor pont rá gondolok.

Nem akarok komolyat, de amikor hiányoznak dolgok, vagy vágyok dolgokra, sokszor ő jut eszembe.

2023. szept. 21. 01:23
 6/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lehet, max az emlékeibe. Ennyi idő után már bőven túl kellet volna lépni.
2023. szept. 22. 16:13
 7/16 anonim ***** válasza:
51%
Beszélj vele személyesen
2023. szept. 22. 21:24
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kedve személyesen beszélgetni
2023. szept. 22. 21:29
 9/16 anonim ***** válasza:
51%

Akkor majd szakítanak... jah, az már megvolt🙉

Amúgy írni nem akar.

2023. szept. 22. 22:38
 10/16 anonim ***** válasza:
Azt mondjàk hogy 7 év mire el tudsz teljesen felejteni valakit. (Ha akarod) de te nem akarod :)
2023. szept. 23. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!