Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl pofátlan lennék?
Figyelt kérdés
Sziasztok, távkapcsolatban élünk a párommal.
Most először én mennék hozzájuk, de sajnos lebetegedtem,én ígyis mennék engem nem fog vissza, de ő félti a családját hogy elkapnák ami érthető,nyilván mindenki félti, meg engem is félt hogy, betegen ne utazzak ennyit.
De pl akár ő is jöhetne,igaz akkor még akár haza is vinné a betegséget, túl pofátlan kérés lenne hogy jöjjön? Vagy pofátlan lenne ha azt mondanám hogy én menni szeretnék így is? (Mondjuk mondtam, de lebeszélt)
Nem vagy túl körültekintő ezek alapján. Nem lehet kibírni nélküle még ki nem gyógyulsz? Teló létezik ám!
Hiába megy hozzád hogyha hazaviszi, érthető módon nem akar betegséget, ő empatikus.
Te miért nem bírsz magaddal, hm?
2023. szept. 20. 16:37
2/10 anonim válasza:
Igen, pofátlan vagy. Majd mész, ha meggyógyultál.
2023. szept. 20. 16:37
3/10 anonim válasza:
Pofátlannak nem neveznélek, inkább felelőtlennek.
2023. szept. 20. 16:44
4/10 anonim válasza:
Igen, úgyhogy bírd ki a seggeden otthon azt a pár napot. Senki nem örülne neki egyrészt, másrészt értelme se lenne.
2023. szept. 20. 16:44
5/10 anonim válasza:
Aki normális annak ezt tiszteletben kellene tartani, hogy félti a családját. Nálam az exem covid fő tombolási szakaszában akart jönni, úgy hogy ő vírustagadó volt és szerinte nem is “létezett”. Teljesen leszarta az intézkedéseket, nem hordta a maszkot csak ímmel ámmal, kezet életében nem mosott szerintem. Szóval én is megmondtam neki, hogy köszi nem jössz ide. Illetve ha beteg a másik tényleg nem örülnék neki ha jönne, én meg nem mennék. Ha nem is magamat féltem, a családomban vannak idősek is, most nem akarok senkit sem elfertőzni. Ki lehet bírni egy alkalmat nem?
2023. szept. 20. 17:03
6/10 anonim válasza:
a dugás nem ugyanolyan telón, mint élőben.
2023. szept. 20. 17:11
7/10 anonim válasza:
#6: De nem minden a szex.
2023. szept. 20. 17:12
8/10 A kérdező kommentje:
Csak pont rosszkor jött ez a fránya betegség :(
2 hete nem találkoztunk, és még kitudja mikor fogunk ő neki is sűrű napjai vannak nekem is, pont ezt a 2 napot kikértük magunknak :(
2023. szept. 20. 17:18
9/10 anonim válasza:
Megértem; hogy rosszul jött ki nyilván. De ha tényleg szereted tiszteletben tartod a kérését és szépen türelmesen vársz a következő találkozóig.
2023. szept. 20. 17:20
10/10 anonim válasza:
Ha ezzel tovább csesztetted még rosszul is jöhetsz ki belőle.Nem várhatod el tőle, hogy örömmel fusson hozzád megbetegedni és tovább terjeszteni.😀
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!