Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miről lehet beszélgetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről lehet beszélgetni mesengeren ha már sok mindenről dumáltatok és kezd meghalni a beszélgetés?

Figyelt kérdés
2023. szept. 17. 21:49
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Politika. Na jó, csak viccelek. Pl.: jövőbeli tervek, állatok, sütés-főzés, vicces sztorik, múltbeli szerelmek stb.
2023. szept. 17. 22:00
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

Hát én csak azokkal jutottam el egyáltalán párkapcsolatig is akikkel le se lehet tenni a telefont.

De velük aztán kapcsolatban sem.

Oké volt 1-2 olyan aki csak az elején beszélgetett velem kapcsolatban pedig némabob lett de gyorsan le is lett cserélve.

2023. szept. 17. 22:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Igazából ha nem megy át olyan csevegésbe, ami spontán, humoros, visszacsatol korábbi beszélgetésre, gyors, laza, amikor kb bármiből lehet téma..

Akkor az a beszélgetés csak egy sima kérdez felelek. Nálam az ilyen elhaló beszélgetés azt jelenti h nem lesz belőle nagy összhang később se.

Ez nem jelenti azt h ne lehetnék jóba az illetovel sőt még szerelmes is voltam olyanba akivel döcögve ment a beszélgetés. De tudom h az ilyen esetben nem lesz mégsem mukodokepes a párkapcsolat

2023. szept. 17. 23:02
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
pajzán dolgok 😉
2023. szept. 17. 23:20
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
arrol hogy a kék bálnák akár 20liter spermát is képesek kilövelni egyszerre és hogy ezt egy 30méteres ágyúcsőből produkálják
2023. szept. 17. 23:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha semmi téma nem jön, akkor nektek valószínűleg ennyi volt.
2023. szept. 18. 08:26
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Arról, hogy legközelebb mikor találkozzatok és milyen programot szervezzetek. Erre való a messenger.
2023. szept. 18. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!