Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hetes kapcsolatom van, kiderült, hogy a párom üzeneteket vált azzal akivel 2 hónapja szakított és még egy találkozót is megbeszéltek, hogy leülnek beszélgetni, mennyire hihető, hogy ez csupán egy baráti beszélgetés lesz csak?
A hátam mögött ment a beszélgetés érdeklődtek egymástól, hogy kinek van párkapcsolata.
Kacsingatójelekkel, szivekkel teli beszélgetés, de baráti stílusban arról, hogy leülnek beszélgetni kivel mi van, ráadásul a régi párja lakásán találkoznak.
Ha valakivel szakítok és nem akarom újrakezdeni, akkor nem találkozom vele, főleg nem 2 hónap után.
Nagyon jóba voltak, baráti beszélgetés lesz csak - lehet köré ideológiát gyártani.
Nyilvánvaló, hogy felfogja őket kavarni a viszont látás.
Lakásra mennek? 😃
Nem beszélgetni akarnak... 😅
Nekem ez úgy tűnik, hogy nincs túl az exén. Csak akkor nem értem, hogy miért kezd bele egy új párkapcsolatba? Olyan esetben tudom megérteni, ahol van közös gyerek (aki még kicsi), és azért kell tartani a kapcsolatot.
" a régi párja lakásán találkoznak", ezt is meg lehetett volna oldani egy nyilvános helyen (étterem, kávézó). De ez az egész nálam nem igazán férne bele egy párkapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!