Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ittasan nyíltan odavan értem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ittasan nyíltan odavan értem, józanul sokkal távolságtartóbb. Miért?

Figyelt kérdés

Több hónapja ismerjük egymást, de az utóbbi időben kezdtünk el chatelni mélyebben és jó sokat. Bejövünk egymásnak ez egyértelmű már.

Ha elmegy inni a barátnőivel vagy bulizni akkor teljesen megnyílva írogatja a szebbnél szebb dolgokat, képet küldd magáról, kérdez, hiányol, stb.

De a normális hétköznapokon ez mind elmarad mikor írunk egymásnak akkor visszafogott, csak általánosabb témákról beszélünk, semmi fenti jellegű dolgot nem ír magától, vagy ha én felhozom akkor gyorsan terel.

Most mire vár? Mi ez az egész jelenség?

2023. szept. 17. 12:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát az alkohol alapból a gátlásokat oldja, szerintem ez egyértelmű. Meg az is, hogy szociálisabbá teszi általában az embereket. Ha ezt a két dolgot figyelembe veszed, megkapod a választ.

Az alkohol kétélű dolog, meg is könnyíti hogy pl összejöhessetek, de olyan hibába is viheti, amit józanon nem tett volna meg. Tehát bármit lépsz, okosan! Lehetséges még ő se tudja mit akar tőled. De mi csak tippelgetni tudunk, hogy valójában mi van azt ő tudja.

2023. szept. 17. 13:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet alapból félénk, az alkohol viszont oldja a gátlásait és emiatt úgy nyitottabb, beszédesebb és nem aggódik azon, hogy mi van ha túlságosan kimutatja az érzéseit. Te ki szoktad neki mutatni, hogy tetszik neked és szoktál magadtól olyanokat írni, hogy hiányzik stb?
2023. szept. 17. 14:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, 1-2x próbáltam rávezetni ilyen jellegű témára.
2023. szept. 17. 17:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Alkohol hatása, mint írták. Lehet szeretetéhes olyankor nagyon, de józanul kevésbé vagy nem mer előbbre jutni veled. Nem bízik benned. Miért nem adsz neki okot rá?
2023. szept. 20. 12:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Mit értesz ez alatt? Hogyan adjak okot rá?
2023. szept. 20. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!