Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ittasan nyíltan odavan értem, józanul sokkal távolságtartóbb. Miért?
Több hónapja ismerjük egymást, de az utóbbi időben kezdtünk el chatelni mélyebben és jó sokat. Bejövünk egymásnak ez egyértelmű már.
Ha elmegy inni a barátnőivel vagy bulizni akkor teljesen megnyílva írogatja a szebbnél szebb dolgokat, képet küldd magáról, kérdez, hiányol, stb.
De a normális hétköznapokon ez mind elmarad mikor írunk egymásnak akkor visszafogott, csak általánosabb témákról beszélünk, semmi fenti jellegű dolgot nem ír magától, vagy ha én felhozom akkor gyorsan terel.
Most mire vár? Mi ez az egész jelenség?
Hát az alkohol alapból a gátlásokat oldja, szerintem ez egyértelmű. Meg az is, hogy szociálisabbá teszi általában az embereket. Ha ezt a két dolgot figyelembe veszed, megkapod a választ.
Az alkohol kétélű dolog, meg is könnyíti hogy pl összejöhessetek, de olyan hibába is viheti, amit józanon nem tett volna meg. Tehát bármit lépsz, okosan! Lehetséges még ő se tudja mit akar tőled. De mi csak tippelgetni tudunk, hogy valójában mi van azt ő tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!