Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Minnél többet érzel 1 nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minnél többet érzel 1 nő iránt annál jobban kívánod a szexet vele? Vagy a kívánóság nem ezen múlik?

Figyelt kérdés

2023. szept. 16. 18:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Volt egy lány akibe szerelmes voltam, egyáltalán nem volt a zsánerem, viszont ahogy egyre jobban megkedveltem, annál inkább kívántam.

Volt olyan is, hogy valakit kívántam, de nem szerettem és az ellenkezője is előfordult.

Szerintem több féleképpen is kialakulhat vonzalom, de egy rejtély, hogy mi indítja be.

Olyan lány is volt, aki amúgy tetszett külsőre, de annyira taszító volt a személyisége, hogy nem tudtam volna lefeküdni vele.

33/F

2023. dec. 3. 15:51
 22/22 anonim ***** válasza:
Ez érdekes kérdés. A férjem szeret mégsem szeretne velem sűrűn lefeküdni...
2023. dec. 3. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!