Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Minnél többet érzel 1 nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minnél többet érzel 1 nő iránt annál jobban kívánod a szexet vele? Vagy a kívánóság nem ezen múlik?

Figyelt kérdés

2023. szept. 16. 18:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
59%
Vannak limitek, ugy hivjak libido. Azt pedig millio dolog befolyasolja, te csak egyet emlitesz belole.
2023. szept. 16. 18:37
 2/22 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem nem ezen múlik. Akkor a prostik ehen halnanak.
2023. szept. 16. 18:37
 3/22 anonim ***** válasza:
83%
Nem feltétlenül ezen múlik, vonzalom lehet érzelmek nélkül is. Meg az is lehet, hogy bár nagyon szereti, de nem kívánja a szexet olyan gyakran. Ez ennél jóval összetettebb.
2023. szept. 16. 18:42
 4/22 A kérdező kommentje:
Én itt a konkrét nőre értettem a kérdést hogy ha a férfi egyrejobban negazereti akkor egyre többet is akar vele szexelni?
2023. szept. 16. 18:45
 5/22 anonim ***** válasza:
50%

Kedves Kérdező!

Igazából az ember nem is érti ezt az egészet, csak feltevések, aktuális magyarázatai vannak, mert mindig mást is gondol.

Az viszont biztos, legalábbis nálam, hogy ha nagyon erősen vonzódok valakihez, akkor lényegében menekülőre fogom, mert nem tudom, hogy mit kezdjek a helyzettel. Persze vannak olyanok is, akik ezt észre veszik, és direkt odajönnek összezavarni az embert, aminek az a következménye, hogy akár a téglafalon is átszublimálódnál, csak hadd tűnhessél már el onnan:D

2023. szept. 16. 18:48
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is azt tudom mondani, hogy nem feltétlenül, mert ez nem ilyen egyszerű. Mi a probléma? Az a baj, hogy már nem akar annyit szexelni, mint az elején és félsz, hogy azért, mert nem szeret eléggé? Nem biztos, teljesen normális, ha a kapcsolat elején több a szex. Vagy pont az ellentéte, hogy egyre többet akar és az a kérdés, hogy vajon azért, mert megszeretett? Ez se biztos. Nem lehet ennyire leegyszerűsíteni, a kettő nem függ így össze, sok más tényezőn is múlik a dolog.
2023. szept. 16. 18:53
 7/22 anonim ***** válasza:
63%

5-ös vagyok.

Szerintem szex nélkül nincs párkapcsolat. Max "barátság extrákkal".

Mondjuk ez utóbbi se lehet ördögtől való, de ebben nincs tapasztalatom.

2023. szept. 16. 19:05
 8/22 Senior Séf ***** válasza:
91%
Így van. A szerelem a legerősebb afrodiziákum.
2023. szept. 16. 19:08
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Lehet én vagyok furcsa(nő vagyok) de én tudok olyat érezni valaki iránt, amit a szerelemhez tudnék leginkább hasonlítani, mégsem kívánom vele a szexet SOHA.

Olyan is előfordult már, hogy kívánom valakivel a szexet, de semmit nem érzek iránta.

2023. szept. 16. 19:13
 10/22 anonim ***** válasza:
64%
Szerelem szex nélkül? Azért az kemény:D
2023. szept. 16. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!