Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel vagytok érzelmesebbek, bújósabbak, kifejezősebb, kívánósabbak ittasan? Vagy belőletek mit hoz ki az alkohol?
Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 19:43
2/19 anonim válasza:
Én általában Buthára iszom magam. :D
3/19 anonim válasza:
Hát én sokkal. Azt mondják rám sem lehet ismerni részegen. Közvetlen vagyok, kedves, mindenkit ölelgetek. Józanul meg szarkasztikus poénokat eregető masszív f**szkalap.
4/19 anonim válasza:
Én olyankor belassulok, kevésbé érdekelnek a dolgok, amik körülöttem történnek. Illetve szédülni szoktam. A gondolkodásom viszont tiszta, ami emiatt olyan hatást kelt, mintha egy függöny mögül nézném az eseményeket, bent pedig maxon kattogna az agyam.
5/19 anonim válasza:
belőlem azt hozza ki hogy feliratozni kell amit mondok :D
6/19 anonim válasza:
pont azt hogy ki amit írtál.
amúgy is az vagyok, de pia hatására még jobban. csak az a baj nincs kihez bújni. diszkóban nem mindenki hagyja :D
7/19 anonim válasza:
Részegen mindenen nevetek. Őszinteséget viszont nem hoz ki belőlem.
8/19 A kérdező kommentje:
Szeretlek titeket <3 :D És köszönöm a válaszokat!
2013. szept. 21. 19:46
9/19 anonim válasza:
Belőlem általában egy hiperaktív lányt, aki amit kitalál, megvalósít, abban a pillanatban :D
10/19 anonim válasza:
Általában lelassulok és nagyon idióta poénokat mondok, amiken hangosan röhögök nevetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!