Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az alkohol miatt volt?
Figyelt kérdés
Tegnap buli volt.. van egy srác akivel elég régóta ismerjük egymást mindketten eléggé odavoltunk és végig összebújva táncoltunk meg lehet csókolóztunk is.. (meséltek..) amúgy is eléggé jóban vagyunk meg minden.. szóval ez most mi..? ő emlékezhet rá? :D2013. szept. 15. 19:03
1/5 anonim válasza:
"lehet csókolóztunk is.." Nem semmi. :DD Hát igen, ő emlékezhet. Beszéljétek meg és kiderül.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem gyakran szoktam inni éshát most sokat és sokfélét..:D cefet szrul vagyok..de megérte.. jó demégis hogy mert ezt én személyesen szeretném és mostanában nemhiszem hogy találkozunk megna most hallod jóska mi smároltunk azon a bulin? ez azért fura lenne..mellesleg az expasim unokatesója..xd
2013. szept. 15. 19:57
3/5 anonim válasza:
:DDD
Végül is majd ő eldönti. Ha akar valamit, rád ír úgyis, nem?
4/5 anonim válasza:
(meséltek..)
Ismerős, így tudtam meg hogy az egyik házibulin műanyag székekkel voltam kitámasztva, hogy ne guruljak el a kertben:D
ON: Igen, az alkohol miatt lehetett, olyankor oldottabb az ember, köztük én is, így történt az, hogy olyan szinten oldott lettem hogy már állni sem tudtam:D
5/5 A kérdező kommentje:
nem nagyon facebookozok..:D
2013. szept. 15. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!