Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel vagytok érzelmesebbek, bújósabbak, kifejezősebb, kívánósabbak ittasan? Vagy belőletek mit hoz ki az alkohol?
Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 19:43
11/19 Pain for Pleasure válasza:
Felbátorodom, nyitottabb leszek olyankor. De már nagyon rég voltam részeg, szerintem most csupán már az alkohol szagától berúgnék. :D
12/19 bazsikahh válasza:
hiperaktivitás, mindenen röhögök, és random tánconi meg énekelni kezdek néha :D
13/19 anonim válasza:
kiélesednek a érzékeim
de olyan mint ha nem is én lennék
mintha más testében lennék
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2013. szept. 21. 19:52
15/19 Szergej55 válasza:
Semennyivel. Kezdetben kisség beszédesebb leszek, utána nem, de addig nem érdemes eljutni.
16/19 anonim válasza:
En csak nagyon szedulok. Miutan mindenki azt hiszi, hogy reszegre ittam magam a gondolkodasom kielesedik, kitisztul. Es emlekszem minden pillanatra, masok pedig azt hiszik nagyon ittas vagyok. Tehat szedules, tiszta gondolatok, utana elalmosodas, alvas.
17/19 anonim válasza:
-Hiperaktív leszek (ugrálok, rohangálok .. már szerintem rohangálok, mert néha el is esek..xd)
-Mindenkit imádok vagy utálok és ezt ki is nyilvánítom (ez sajnos nem mindig jó..)
-Sokkal gátlástalanabb vagyok.. (az expasim unokatesójával smároltam egész éjszaka.. úgy alapból nem csinálnám)
-Baromira őszinte..
Viszont elég feledékeny is..:D
18/19 anonim válasza:
Jaa meg röhögök ilyen hihihi hihi izével..xd
19/19 anonim válasza:
Attól függ mennyit iszok... de leginkább álmosságot és alvást...
Eleve határtalanul őszinte vagyok, így azon nem lehet változtatni akármennyit is iszok.
Nem vagyok gátlásos, így ilyen téren se változik semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!