Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Őrülten szerelmes vagyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őrülten szerelmes vagyok a lányba, volt egy közös találkozónk ahol jól éreztük magunkat viszont azóta semmi, mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Egy hónapja elhívtam egy találkozóra, ahol hajnalig megállás nélkül beszélgettünk nevetgéltünk. Azt mondta nagyon jól érezte magát, másnap még írt is, következő hétvégén ismét ráírtam hogy lenne-e kedve eljönni valahová akkor éppen családi programja volt utána való hétvégén pedig nekem, abban maradtunk hogy majd máskor. Nekem kéne keresni, vagy próbáljam meg elfelejteni ? :(

2023. szept. 16. 11:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Keresd
2023. szept. 16. 11:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon ritkán szoktam feltenni storyt facebookra , de látom hogy megszokta nézni egy kettőre még reagált is. De nem akarok erőszakos lenni, pedig most még az sem zavar ha teljesen beégek. Annyit talán leszűrtem hogy túl kedves ahhoz hogy kerek perec lekoptasson.
2023. szept. 16. 11:42
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem keresd. Pláne ha fülig belezúgtál.
2023. szept. 29. 11:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!