Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan aki, sose volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki, sose volt szerelmes?

Figyelt kérdés
Nem úgyhogy egyszer kétszer, hanem egyáltalán nem.
2023. szept. 13. 14:10
 1/10 anonim válasza:
51%

Szerintem olyan nincs

Én majdnem 30 éves vagyok utoljára kamaszként voltam szerelmes

2023. szept. 13. 14:12
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

Mi számít szerelemnek? Fizikai vonzalom, kémia, jó szex az persze hogy volt, de olyan igazi szilárd, bizalmi, lelki társ jellegű kapcsolatom nem volt még senkivel sajnos, pedig nem vagyok már tizenéves.

28/N

2023. szept. 13. 14:17
 3/10 anonim ***** válasza:
51%
30/N
2023. szept. 13. 15:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz meghatározni mi az igazi szerelem. Hisz majdnem mindenki volt már oviban is szerelmes, aztán suliban, aztán gimiben. Ha csak a felnőtt szerelem számít akkor viszont sokan lehetnek akik nem voltak soha, én sem például.
2023. szept. 13. 16:50
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

32F

Sok párkapcsolatom volt,nyilván mindig megvolt a kémia,vonzalom,a jó szex

De az lila köd hogy a fellegekben járok,hogy csak ő jár az eszembe csak őrá gondolok olyan sose volt.

2023. szept. 13. 16:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én se voltam még szerelmes. Persze megesett hogy szimpatizáltam emberekkel, talán odáig is elmennék hogy azt mondjam hogy "tetszettek", de nem romantikus értelemben, elvégre nem ismertem őket bővebben. Még olyan se volt hogy szexuálisan vonzódtam volna valakihez, vagy beindultam volna valakire.
2023. szept. 13. 17:31
 7/10 A kérdező kommentje:
Hármas az milyen válasz?
2023. szept. 13. 18:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Jelen.

Nem volt viszonzott dolog, párkapcsolatom sem volt még

2023. szept. 13. 19:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

18 voltam, amikor mindent kétséget kizárólag szerelmes voltam, az végül nem fejlődött kapcsolattá. Azóta eltelt 5 év, volt kapcsolatom is, de azóta se voltam szerelmes. Volt egy iszonyat jó ismerkedésem, ott sok minden klappolt, még talán egy picit (nem engedtem magamnak az érzést, plusz elég spéci körülmények voltak) szerelmes is voltam, nagyon megviselt amikor a srác végül mégsem akart kapcsolatot. De az olyan fél szerelem volt. Azóta ismerkedek, de nem érzem, nincs és félek ez marad…

23/L

2023. szept. 16. 10:43
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem én még sosem voltam, valószínűleg nem is vagyok képes rá. Ez kevésbé zavar, az már sokkal jobban, hogy hosszabb ideje nincs már kémia sem azokkal, akikkel ismerkedünk. Vagy elromlott bennem valami az évek során, vagy soha nem azzal jutok el személyes találkozásig, akivel "kellene", nem tudom. De nagyon hiányzik, hogy valaki megmozgasson, beindítson, az a felfokozott, hormongőzös állapot... Nem csak az, ami most van, hogy aha, jól néz ki, normális, kedves meg minden, de ha hozzám ér vagy megcsókol, kb. semmit nem vált ki belőlem, teljesen semleges. :(

32N

2023. szept. 16. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!