Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért látnak bele közeledési szándékot az általános kedvességbe is?
Figyelt kérdés
Ha csak pusztán normálisan beszélgetek velük egyszer-kétszer mint ismerősök vagy kollégák, már azt hiszik, akarok tőlük valamit és bepróbálkoznak. Sokszor tapasztaltam már ezt, pedig nem flörtölök velük, sose öltözöm kihívóan stb.2023. szept. 10. 09:40
11/16 anonim válasza:
Nekem sosem volt barátnőm, de ha elkezdek beszélgetni egy lánnyal, vagy csak rámmosolyog egyből az az érzésem, hogy akar tőlem valamit, tetszem neki stb. Mivel szinte semmi pozitívat nem kapok a nőktől, ezért egy kis beszélgetés is hatalmas örömöt tud szerezni. Így aztán hajlamos vagyok többet belegondolni.
12/16 anonim válasza:
Nagyon helyzet valogatja.. van ahol kotelezo majdnem a kedvesseg egy no reszerol mashol pedig szoba sem kell allnia az illetovel , ilyen a vendeglatas pl.
13/16 anonim válasza:
Gondolom, pont azért, amiért a nők. Engem férfiként zavar az, hogyha megismerek egy nőt, akivel elkezdek több időt tölteni, sokszor ő és a környezetünk is azt hiszi, hogy biztos többet akarok. Nem. Nemtől függetlenül fel kéne fogni, hogy nem mindenki nyomul rá mindenre, ami él és mozog.
14/16 anonim válasza:
Én ezt megtanultam ignorálni. Kedves az alaptermészetem, így érzem jól magam és jól kijövök az emberekkel - de ha valaki ebbe olyat lát bele, amit én nem közvetítettem, az az ő baja, nem én fogok emiatt óvatoskodni vagy magyarázkodni 🤷♀️
15/16 anonim válasza:
Rengeteg férfi kizárólag akkor kedves egy nővel, ha szexet remél tőle. Ezt a logikát alkalmazzák a feléjük irányuló kedvességre is.
Lásd még: ordas hiszti azon, hogy valaki 'friendzone-ba' rakta őket. Úgy élik meg, hogy akkor fölöslegesen fektettek kedvességet és törődést a másikba, ha nem térül meg szex formájában. Ő bajuk.
16/16 anonim válasza:
15. A baratsag ott kezdodik hogy szanunk az illetore idot.. tehat itt meg cdak igazi baratsagot sem kap cserebe a ferfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!