Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért látnak bele közeledési szándékot az általános kedvességbe is?
Mert valószínűleg nekik jobban tetszel és többet akarnak.
Vagy már unják h csak társalognak a nőkkel és kapcsolatot akarnak.
Ennyi.
Mert valószínű úgy tekeregsz közben, meg affektálsz, mint egy rossz szűzlány.
Mutatnék egy olyan kolléganőről fotót, hogy itt nem hinnék el, hogy Magyar lány, olyan szép, érdekes, nála sosem próbálkozott senki soha.
Mert határozott, egyértelmű, mégis nagyon nőies.
Kicsit depresszív ennek az oka.
Mégpedig az, hogy rengeteg férfinél egy ilyen "kis kedves beszélgetés" bőven áttöri a mindennapi 0 kedvességet.
Én nem vagyok incel vagy bármi ilyesmi, de az azért tény, hogy a férfiak sokkal kevesebb kedvességet, törődést, bókot kapnak másoktól, mint a nők. Ergó ha valaki már nyújt egy kis kedvességet, az egy olyan szokatlan inger amire azt gondolja a férfi, hogy "wow ilyet nem szoktam tapasztalni a mindennapokban. Lehet hogy ez a nő akar valamit?"
Én nőként mondom, meg kell tanulni a férfiakkal beszélgetni.A férfiakkal nem szabad úgy beszélgetni, mint a nőkkel.
Ez ugyanaz, mint hogy egy férfi sem úgy kezel egy nőt, mint ahogy egy másik férfit.Csak ugye ezt a férfiak hamar megtanulják, mert különben félnének a nők a közelükben lenni.A férfiak általában sokkal erőszakosabban és bunkóbban viselkednek egymással, mint ahogy egy nővel.
"A férfiak általában sokkal erőszakosabban és bunkóbban viselkednek egymással, mint ahogy egy nővel."
Mármint ha tényleg közeli barátokról, haverokról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!