Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiak miért látnak bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért látnak bele közeledési szándékot az általános kedvességbe is?

Figyelt kérdés
Ha csak pusztán normálisan beszélgetek velük egyszer-kétszer mint ismerősök vagy kollégák, már azt hiszik, akarok tőlük valamit és bepróbálkoznak. Sokszor tapasztaltam már ezt, pedig nem flörtölök velük, sose öltözöm kihívóan stb.
2023. szept. 10. 09:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
49%

Mert valószínűleg nekik jobban tetszel és többet akarnak.

Vagy már unják h csak társalognak a nőkkel és kapcsolatot akarnak.

Ennyi.

2023. szept. 10. 09:47
 2/16 anonim ***** válasza:
5%

Mert valószínű úgy tekeregsz közben, meg affektálsz, mint egy rossz szűzlány.

Mutatnék egy olyan kolléganőről fotót, hogy itt nem hinnék el, hogy Magyar lány, olyan szép, érdekes, nála sosem próbálkozott senki soha.

Mert határozott, egyértelmű, mégis nagyon nőies.

2023. szept. 10. 09:48
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
Vágy vezérelt gondolkodás miatt
2023. szept. 10. 09:51
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nahát azért voltak nekem is olyan kolléganőim, akik rendesen megszédítettek, pedig azt hittem, hogy nekem már nem lehet újat mutatni. Néha csak úgy jön. Szerencsére már elmúlt.
2023. szept. 10. 10:12
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit depresszív ennek az oka.

Mégpedig az, hogy rengeteg férfinél egy ilyen "kis kedves beszélgetés" bőven áttöri a mindennapi 0 kedvességet.

Én nem vagyok incel vagy bármi ilyesmi, de az azért tény, hogy a férfiak sokkal kevesebb kedvességet, törődést, bókot kapnak másoktól, mint a nők. Ergó ha valaki már nyújt egy kis kedvességet, az egy olyan szokatlan inger amire azt gondolja a férfi, hogy "wow ilyet nem szoktam tapasztalni a mindennapokban. Lehet hogy ez a nő akar valamit?"

2023. szept. 10. 10:22
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
(Természetesen párkapcsolaton kívüli ingerekre értve)
2023. szept. 10. 10:23
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Talan azert, mert nem az az altalanos, amit te ezalatt ertesz. Teljes hulye dolog azzal ervelni, hogy nem.oltozkodsz kihivoan, ebbol tudniuk kene, hogy nem ismerkedsz, mert pont a forditottjara szoktak nok panaszkodni, hogy nulla kedvesseg mellett, egy kicist bevallalosabb ruhaban mindenki le akarja teriteni oket. Erre idejossz es felteszed az inverz kerdest ertetlenkedve. Tanuld meg visszafogni magad, es csak azzal kedveskedni, akitol akarsz is valamit, mert a tetteid teljesen mast sugallnak.
2023. szept. 10. 10:36
 8/16 anonim ***** válasza:
90%

Én nőként mondom, meg kell tanulni a férfiakkal beszélgetni.A férfiakkal nem szabad úgy beszélgetni, mint a nőkkel.

Ez ugyanaz, mint hogy egy férfi sem úgy kezel egy nőt, mint ahogy egy másik férfit.Csak ugye ezt a férfiak hamar megtanulják, mert különben félnének a nők a közelükben lenni.A férfiak általában sokkal erőszakosabban és bunkóbban viselkednek egymással, mint ahogy egy nővel.

2023. szept. 10. 11:44
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

"A férfiak általában sokkal erőszakosabban és bunkóbban viselkednek egymással, mint ahogy egy nővel."

Mármint ha tényleg közeli barátokról, haverokról van szó.

2023. szept. 10. 11:58
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
#9 Igen.De akár csak jó haverokkal is.A kérdés meg pont haverkodásról szólt, nem egy semleges munkakapcsolatról.Egy semleges munkakapcsolatban semmi szükség személyes beszélgetésekre, kedveskedésre.Elég csak normálisan viselkedni, dolgozni, semleges témákról beszélgetni, HA muszáj.
2023. szept. 10. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!