Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ,ezt vajon kedvességből teszi egy pasi,vagy talonban tartásos a szaga?
3 év után most tudtam meg, hogy amikor pasimmal voltam egy rendezvényen ahol többen voltunk a csapatban. Ott A tesójának a barátnőjéhez lejött két csaj,akkor a párom sem és én sem ismertük őket.
Most tudtam meg az egyik csaj pasijától, hogy aznap a barátom felhívta az egyik csajt hajnalba, (ők hazaindultak hajnalba,nem aludtak ők ott),hogy hazaért e rendben?!
Számomra ez fura…ennyire nyitott lenne,és ez normális,hogy egy vad idegen csajt hivogatok,úgy hogy tudtuk,hogy a pasija otthon várta illetve nem is hozzánk jöttek le,hanem a tesójának a barátnőjéhez mert az volt az egyik legjobb barinője. Nem inkább a barátnőnek kellegt volna ezt megtenni,hogy felhívja,h hazaértél rendben?
Próbálom megérteni,de nekem ez nagyon fura.
Ő nem mondott nekem semmit erre
3 éve?!
Tele van a történeted abszurd dolgokkal. Amúgy nem hogy fura, de éli melletted az ő kis privát legényéletét.
A mesék pedig a kislányoknak valók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!