Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hiányzik nekem a szerelem, a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzik nekem a szerelem, a szex, a szenvedély csók, még az ilyesmi. De első sorban a szerelem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Bocsánat ha véletlenségből rossz kategóriába teszem

Én alapból egy eléggé önbizalom hiányos lány vagyok aki még mozgássérült is

20/L

2023. szept. 9. 00:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
16%
:/
2023. szept. 9. 03:45
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy túl az előző kapcsolatodon, addig ne menj bele újba.
2023. szept. 9. 05:37
 13/19 anonim ***** válasza:
67%
Ennyi idösen túlvagy egy hosszú kapcsolaton. Ezek szerint nem okoz gondot ismerkedni. Sokan még az elsöt se találták meg. Csak legyél kicsit türelmesebb. Esetleg online tudsz ismerkedni, de oda vastag bõr kell és kitartás. Meg némi élettapasztalat, hogy ki akar csak kihasználni.
2023. szept. 9. 07:11
 14/19 anonim ***** válasza:
24%
mondanám hogy ismerkedjünk de én sajna átlag alatti vagyok ettől függetlenül társkereső oldalakat ajánlok nem jut más az eszembe,nőként van értelme az ilyesmi oldalaknak.
2023. szept. 9. 08:52
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nõként mi értelme van? Kapsz több tucat levelet kiéhezett, buta, ápolatlan alakoktól, akik azt hiszik, hogy õk az átlag. Ezekbõl kiválogatod azt, aki foglalt, 300 km-re lakik, más miatt nem illik össze veled (kutyás, dohányzik, gyereke van, stb). Aztán marad egy-kettõ, akivel elkezdesz beszélgetni, és ott derül ki, hogy szexet akar csak, vagy egyszerüen nincs meg a közös hang.

Viszont baromi sok idõ és energia elment vele, mire kiderült, hogy nincs senki, aki passzol. Közben szereztél egy csomó kellemetlen tapasztalatot és csalódást. Hosszú távon arra jó, hogy megutáld az egész férfinemet.

Ha max egy hónap alatt semmi és senki, érdemes minimum szünetet tartani, aztán pár hónapig hanyagolni.

Maximum arra jó, ha gyorsan és könnyen szexpartnert akarsz találni.

2023. szept. 9. 09:09
 16/19 anonim ***** válasza:

15 lehet hogy így van sajnálom hogy ilyen tapasztalataid voltak,vannak.

Én átlag alatti pasiként már nem is akarok terhelni senkit tudom magamról hogy milyen vagyok. Azért csak akar 1-2 normális pasi is aki néz ki valahogy és normális is,a kérdező nem tudom máshogy ismerkedni vagy is nagyon nehezen,ha van kedve miért ne próbálkozzon.

Ha szívesen beszélgetnél kérlek jelezz (remélhetőleg nem utálod meg jobban a férfinemet,nem társkeresés miatt írom ha arra gondolnál. Mondjuk nem vagyok érdekes vagy bő beszédű de szívesen beszélgetek,meghallgatlak ha úgy gondolod.) jah 14 voltam

2023. szept. 9. 09:23
 17/19 A kérdező kommentje:
#10 azért szakítottunk mert már nem szeretett szerelemből csak kötődött hozzám
2023. szept. 9. 10:02
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek kedves kérdező, hasonlóan érzem magam, pedig én kétszer annyi idős vagyok, mint te. Nehéz ez, de sosem szabad feladni.Szivből kívánom neked, hogy találd meg életed párját. ❤️
2023. szept. 9. 10:03
 19/19 anonim ***** válasza:
Sajnàlom kérdező, együttérzek veled, velem is pontosan ez van. :(
2023. szept. 10. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!