Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik nekem a szerelem, a szex, a szenvedély csók, még az ilyesmi. De első sorban a szerelem. Mit csináljak?
Bocsánat ha véletlenségből rossz kategóriába teszem
Én alapból egy eléggé önbizalom hiányos lány vagyok aki még mozgássérült is
20/L
Nõként mi értelme van? Kapsz több tucat levelet kiéhezett, buta, ápolatlan alakoktól, akik azt hiszik, hogy õk az átlag. Ezekbõl kiválogatod azt, aki foglalt, 300 km-re lakik, más miatt nem illik össze veled (kutyás, dohányzik, gyereke van, stb). Aztán marad egy-kettõ, akivel elkezdesz beszélgetni, és ott derül ki, hogy szexet akar csak, vagy egyszerüen nincs meg a közös hang.
Viszont baromi sok idõ és energia elment vele, mire kiderült, hogy nincs senki, aki passzol. Közben szereztél egy csomó kellemetlen tapasztalatot és csalódást. Hosszú távon arra jó, hogy megutáld az egész férfinemet.
Ha max egy hónap alatt semmi és senki, érdemes minimum szünetet tartani, aztán pár hónapig hanyagolni.
Maximum arra jó, ha gyorsan és könnyen szexpartnert akarsz találni.
15 lehet hogy így van sajnálom hogy ilyen tapasztalataid voltak,vannak.
Én átlag alatti pasiként már nem is akarok terhelni senkit tudom magamról hogy milyen vagyok. Azért csak akar 1-2 normális pasi is aki néz ki valahogy és normális is,a kérdező nem tudom máshogy ismerkedni vagy is nagyon nehezen,ha van kedve miért ne próbálkozzon.
Ha szívesen beszélgetnél kérlek jelezz (remélhetőleg nem utálod meg jobban a férfinemet,nem társkeresés miatt írom ha arra gondolnál. Mondjuk nem vagyok érdekes vagy bő beszédű de szívesen beszélgetek,meghallgatlak ha úgy gondolod.) jah 14 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!