Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lányok mit csináljak ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit csináljak ha a párom nem igényli a szexet, szenvedélyes csókot? Mondja elfogadja hogy más az igényem! Van esélyem diszkrét szeretői kapcsolatra?

Figyelt kérdés
2018. márc. 6. 22:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Biztosan van. Vesd fel a nyitott kapcsolat lehetőségét amennyiben nem akarsz szakítani.
2018. márc. 6. 22:47
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Miért akarsz vele maradni?
2018. márc. 6. 23:01
 3/13 anonim ***** válasza:
59%
Erre kívàncsi lennèk. Írj nyugodtan.
2018. márc. 7. 01:16
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van szeretom.

Azert az mert még jogilag hazas vagyok

Pont a szexhiany miatt valok el.

2018. márc. 7. 06:16
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted azt is elfogadja, ha szeretőt tartasz? Nyilván nem, azért érdekel diszkrét hölgyike...

Mielőtt belefogsz, gondold végig, milyen hatással lesz a válás az életedre. Ennek úgy is az lesz a vége.

Csak válás után, tiszta lappal jobb lehetőségeid lesznek ismerkedni. Nem az lesz az egyetlen szempont, hogy legyen diszkrét és középen lyukas... Sokat elmond a nőről, ha ilyen megalázó helyzettel is beéri.

2018. márc. 7. 06:27
 6/13 Bence_ ***** válasza:

Milyen a diszkrét szerető?

Erről a diszkréten szaros jutott eszembe.

Kapcsolatért le tudsz a szenvedélyről?

Ha nem akkor legyél felnőtt és vállald a tetteid. Állj a másik elé és mond el az ötleted.

Szerintem más gubanc is van a kapcsolatotokban ez a szerető dolog a kényelemről szól.

2018. márc. 7. 07:18
 7/13 A kérdező kommentje:

Ő elmondta hogy nem igényli az elején de volt annyira aktív mint én. De most már egyáltalán nem.

Lehet hogy hülyén gondolom de nem lehet egy nő aki ugyan ebben a cipőben van? Ott a férj nem igényli?

Esetleg szingli nő aki nem szeretne komolyan össze butorozni csak szeretne egy fix tartós partnert?

2018. márc. 7. 07:32
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem igényli, és ő elfogadja azt, hogy neked más igényeid vannak. Szerintem itt 3 lehetőséged van:

- megbeszélitek, hogy ez a kapcsolat nem folytatható így tovább, s tesztek még egy próbát a megmentésre (pl. van-e lelki oka annak, hogy kevésbé kívánós),

- megbeszélitek, hogy ez a kapcsolat nem folytatható így tovább, és megváltok egymástól,

- megbeszélitek, hogy ez a kapcsolat....megpróbáljátok nyitott kapcsolatban folytatni (de ez nagyon szélsőséges megoldás, és keveseknek fér bele az életébe).

Nincs jó döntés, csak döntés van.

2018. márc. 7. 07:51
 9/13 anonim ***** válasza:
65%
Ki akarná az életét egy titkos kapcsolatra pazarolni?
2018. márc. 7. 09:14
 10/13 anonim ***** válasza:
69%
Engem őszintén érdekel, hogyha láthatóan kulcsfontosságú szerepet tölt be az életedben a szexualitás, akkor mégis mit tud adni neked a párod, hogy egy szeretőre pocsékolnád az energiádat egy normális működő kapcsolat helyett?
2018. márc. 7. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!