Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit csináljak ha a párom nem igényli a szexet, szenvedélyes csókot? Mondja elfogadja hogy más az igényem! Van esélyem diszkrét szeretői kapcsolatra?
Nekem van szeretom.
Azert az mert még jogilag hazas vagyok
Pont a szexhiany miatt valok el.
Szerinted azt is elfogadja, ha szeretőt tartasz? Nyilván nem, azért érdekel diszkrét hölgyike...
Mielőtt belefogsz, gondold végig, milyen hatással lesz a válás az életedre. Ennek úgy is az lesz a vége.
Csak válás után, tiszta lappal jobb lehetőségeid lesznek ismerkedni. Nem az lesz az egyetlen szempont, hogy legyen diszkrét és középen lyukas... Sokat elmond a nőről, ha ilyen megalázó helyzettel is beéri.
Milyen a diszkrét szerető?
Erről a diszkréten szaros jutott eszembe.
Kapcsolatért le tudsz a szenvedélyről?
Ha nem akkor legyél felnőtt és vállald a tetteid. Állj a másik elé és mond el az ötleted.
Szerintem más gubanc is van a kapcsolatotokban ez a szerető dolog a kényelemről szól.
Ő elmondta hogy nem igényli az elején de volt annyira aktív mint én. De most már egyáltalán nem.
Lehet hogy hülyén gondolom de nem lehet egy nő aki ugyan ebben a cipőben van? Ott a férj nem igényli?
Esetleg szingli nő aki nem szeretne komolyan össze butorozni csak szeretne egy fix tartós partnert?
Ha nem igényli, és ő elfogadja azt, hogy neked más igényeid vannak. Szerintem itt 3 lehetőséged van:
- megbeszélitek, hogy ez a kapcsolat nem folytatható így tovább, s tesztek még egy próbát a megmentésre (pl. van-e lelki oka annak, hogy kevésbé kívánós),
- megbeszélitek, hogy ez a kapcsolat nem folytatható így tovább, és megváltok egymástól,
- megbeszélitek, hogy ez a kapcsolat....megpróbáljátok nyitott kapcsolatban folytatni (de ez nagyon szélsőséges megoldás, és keveseknek fér bele az életébe).
Nincs jó döntés, csak döntés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!