Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nők kérdezném. Igaz az hogy sok nő elégedettlen a párjával szex terén és diszkrét módon titokban rendeznek?
Igazából az volna a kérdésem hogy inkább maga oldja meg maszturbálás módján vagy bele ment menne titkos kapcsolatba.
Van aki már túl van ezen?
Nos, így már érthetőbb a kérdés.
Eleinte megoldottam magamnak... később már nem volt ez elég sajnos...
Most lehet régimódi leszek....
Azért vagyok vele mert többek közt ez is kielégítő vele....ha valamiért mégsem, mert ilyen előfordul akkor van azon az értelmi, érzelmi szinten, hogy ő is látja/érzi hányszor van orgazmusom, beszélünk róla s van késztetése boldoggá tennie engem is.:)
Probléma megoldva.
Hogy mellette kinek van még pluszban magányában önkielégítésre vágya azt mindenki vérmérséklete szerint megoldja. Az ideig óráig lehet helyettesítés de mivel nem teljesen olyan a szingli mint a páros ezért hosszútávon ilyenre nem alapoz okos ember.
Szeretője meg legyen annak akinek 6 anyja van....
Szia,
Először nyilván megoldottam magamnak, fürdésnél stb. De mivel nem javult a helyzet és más dolgok miatt sem illetünk össze az lett a vége, hogy kb 1,5 és után otthagytam, ami szerintem jó döntés volt azóta boldog vagyok a barátommal már lassan 4 éve akivel jobban összeillünk minden téren. 25L
Ott baj van, ahogy ott is hogy "titokban rendezni" akarod.
Ha szereted kinyitod a szádat.
Egy rendes kapcsolatba meg kell beszélni mindent!
Mi a hétköznapoktól kezdve a szexig mindent megbeszélünk egyeztetünk, kinek mi s hogy a jó.
A legtöbb kapcsolat ezért hal meg.
Olyan ember elől mit kell titkolni, aki előtt meztelen tested mutatod s látjátok/érzitek egymást?!
Szivem nem tudom hány éves vagy, de kortól függetlenül kinyithatjuk a szánkat az az ember felé, akivel kapcsolatunk van, hiszen ha szereted s ha ciki ha nem el kell mondanod s közösen megoldani ezt.
Mi is ahogy egyre jobban a kapcsolat elején kinyitottuk a szánkat kegyetlenül jobbak lettek az együtt létek.
Tudtuk mi esik jól a másiknak merre érzékenyebb.
Pl az se mindegy kinek milyen pózban van bent a szerszám, s az se mindegy hogy kézzel, hogyan kényeztet az illető.
Jelezni s szólni kell pl ha intenzívebben akarod vagy ellenkezőleg, esetleg kis pihi vagy más felállás ...stb.
5éves kapcsolatunk.
S vannak olyan napok, amikor nem kívánom, de minimum orálisan megoldom neki.
Ugyanez fordítva (igen van, hogy nem kívánja, mert kap rendesen) s ilyenkor ő kényeztet pl kézzel.
A jó szexet el kell érni, hogy azzal is magadhoz láncold haha.
Ha viszont csak hallgatsz, s lehet ő is hallgat el pár dolgot...ezzel elcseszhetitek a kapcsolatot.
Egy kapcsolatba nem titkok kellenek, hanem tisztelet, őszinteség, nyitott szájjal.
Az én kérdéseim:
Miért vagy elégedettlen vele szex terén?
Miért nem mered megbeszélni ezt vele?
Miért kell titkot tartani egy kapcsolatban?
Az hogy sok nő elégedetlen s pasik is a szexben az nagyrészt ezért van,
Mert egymás előtt mutogatni tudják magukat, bezzeg megszólalni fosnak.
Az a ciki, hogy felnőtek nagy része is kuka.
"inteligens" lények vagyunk, de kommunikálni rendesen sokan nem tudnak.
A kommunikáció nem csak arról szól, hogy dumálgatsz társaiddal hétköznapi dolgokról stb....
Hajrá, mondd el neki pl magadhoz ölelve, hogy jobban akarod magad érezni szex alatt.
Fedezzétek fel egymás testének érzékeny pontjait kivül-belül. A szex nem arról szól, hogy egybe dugják nemi szerveiket s ki be huzigálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!