Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki,hogy szeretem?
Figyelt kérdés
Néhány hónapja kezdtem új munkahelyen,ott találkoztam egy nálam 1 évvel idősebb sráccal,nagyon jól kijövünk és rengeteget beszélünk,nagyon kedves,aranyos és segítőkész velem,úgy érzem kedvel,szokott néha olyan dolgokat mondani,amit egy egyszerű barátnak nem illene,inkább akik szerelmesek azok mondogatják az olyat egymásnak,mint amit ő nekem.Nagyon megszerettem őt,de nem tudom mit tegyek,már nincs sok abból hogy találkozgassunk a bonyolult munkahelyi problémák miatt,így hát arra gondoltam hogy én fogok előbb kezdeményezni,mert nem akarok kifutni az időből,még ha ő úgy érzi is,van még idő...De mégis ha én kezdeményezek,akkor hogyan? Hogy mondjam el neki? Segítsetek kérlek.
16L
2023. szept. 8. 18:23
1/11 anonim válasza:
Milyen időből nem akarsz kifutni 16 évesen? Amúgy meg bármilyen témát felvethetsz, hívd el bulizni, vagy ilyenek.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem,teljesen más helyen lakunk,csak akkor találkozunk,mikor egy munkaidőben vagyunk.Igazából nem is a korra gondoltam,hanem hogy lassan új munkahelyet is fog váltani,és ha nem mondom el mihamarabb mit érzek,nem hiszem hogy fogunk már utána is annyit beszélni..
2023. szept. 8. 19:29
3/11 anonim válasza:
Jaa. Valami indokkal hívd el munkán kívüli programra. Bármire. Ha vevő rá, nyert ügyed van.
4/11 A kérdező kommentje:
Okés,köszi a választ
2023. szept. 8. 19:41
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2023. szept. 8. 20:29
7/11 anonim válasza:
Rossz kategória. Tini párkapcsolatok.
8/11 anonim válasza:
Szerintem ne mondd el. Ha akarja, majd munkahelyváltáskor elkéri a tel. számodat vagy más elérhetőségedet.
9/11 A kérdező kommentje:
Tudom hogy rossz kategória,bocsi :((
2023. szept. 11. 12:32
10/11 A kérdező kommentje:
Oh értem azért köszi
2023. szept. 11. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!