Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai lenne még először mondanom neki, hogy szeretem?
Barátnőmmel 2 hónap intenzív ismerkedés után jöttünk össze, 1 hónapja vagyunk együtt és érzem, hogy nagyon fontos vagyok számára, de ő mondta már az elején, hogy neki sok mindenhez idő kell, szóval nem akartam ezzel lerohanni eddig.
Ez így furán hangozhat, de nem Disney rajfilmekbe illő mindent elsöprő szerelemmel indult a kapcsolatunk (amiben ő sem és én sem hiszek), szóval úgy tudnám jellemezni eddig az egészet, hogy minden találkozásunk után úgy látom és érzem rajta, hogy egyre fontosabb vagyok számára és most kezdem azt érezni, hogy olyan, mintha kezdene elmélyülni valami a részéről.
Nekem ehhez kevesebb idő kellett, de nem tudom, hogy nem-e lenne korai. Szívem szerint érzem, hogy helyes lenne elmondani neki, de ha ő még nem így érzi, akkor ez elég fura lenne.
Ha ez neked kérdés akkor ne mondd mert nem igaz.
Ha szeretni fogod nem teszel fel ilyen kérdést, tudni fogod mit tegyél.
Biztos vagyok benne, hogy szeretem. Abban nem vagyok biztos, hogy nem-e érezné úgy a barátnőm, hogy azt várnám, hogy viszont mondja (amit nem várok), mert ha így érezné és ő még nem érezné úgy, hogy ezt ki tudja mondani, akkor tudom, hogy ez kínos lenne neki.
Vagy ez ennyire evidens lenne, hogy azzal, hogy biztos vagyok magamban, vállalom, hogy akár kínos helyzetbe is hozom őt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!