Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sugardaddy-k! Ti valahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sugardaddy-k! Ti valahol szégyenkeztek amiatt, hogy a nők azért fekszenek le veletek, mert ti eltartjátok őket?

Figyelt kérdés

Szemben a selyemfiúkkal, Gigolo-kkal, akiknek fizetnek a nők a szexért, meg eltartják őket.

Valahol mélyen, legbelül tépelődtök emiatt?

2023. szept. 7. 14:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Ahogy látom, te jobban tépelődsz ott belül, mint ők :D
2023. szept. 7. 14:35
 2/13 A kérdező kommentje:

Nekem nincs okom tépelődésre. Csóró srác vagyok, de így is voltak nők az életemben.

Ők meg gazdagok, de fizetnek a nőknek.

2023. szept. 7. 14:36
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
én ugyan nem vagyok sugar daddy, de gondolom úgy vannak vele, hogy még mindig sokkal jobb, ha pénzért jutsz fiatal puncihoz, mint leélni életed hátralevő 20-30-40 évét úgy, hogy már soha többé nem jutsz fiatal puncihoz.
2023. szept. 7. 15:24
 4/13 A kérdező kommentje:

És az nem opció, hogy simán ismerkedik, és összejön egy olyan fiatal nővel, aki elfogadja?

Több milliárd nő van a világon, biztosan találna olyat, aki megfelel neki.

2023. szept. 7. 15:33
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
#4 az idősebb férfiak körében 1000-ből kábé 1 olyan van, aki elég jól tartja magát ahhoz, hogy reálisan labdába rúgjon a fiatal nőknél (értsd: a fiatal nő őszinte vonzalomból összejönne vele, tekintet nélkül az anyagi hátterére). és ők is csak a fiatal nők egy kis hányadánál rúgnak labdába, mivel ugyebár a többségüknél eleve nem pálya egy apja korabeli férfi, bármilyen karban is legyen.
2023. szept. 7. 15:43
 6/13 A kérdező kommentje:

Én a vonzalmat máshogy értelmezem, mint ahogyan a világban teszik. A kisugárzás, a belső értékek keltenek vonzalmat. A külső szerintem csak annyiban pálya általában, hogy legyen egy normális megjelenése az embernek, mert az igénytelem emberek taszítóak. Innentől fogva mindegy, hogy egy férfi pálya-e egy nőnél vagy sem, vonzódni fog hozzá, ha a vonzalom felébred.

Számos nő vonzódik olyan pasihoz, akihez nem lenne logikus.

A külsőről: a Sugardaddy-k esetében millomos pasikról beszélünk: van elég pénz, hogy jó pasit csináljanak belőle a korához képest: személyi edző, stylist, plasztikai műtét, és máris jó pasi lett.

Pl. ez a manus sem hagyta el magàt.

[link]

Aki viszont gazdag, de mégis igénytelenül néz ki... de az a nő sem komplett, aki egy ilyennel lefekszik a pénz miatt.

2023. szept. 7. 16:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem érted a lényeget kérdező.

A sugardaddy megveszi kilóra a nőt. Mint egy autót, vagy aranyláncot, vagy mint egy szolgáltatást mint a masszázs. Tulajdonképpen vesz magának egy prostit saját használatra. Ez nem társas kapcsolat. A daddy diktál a baby pedig szolgáltat a pénzért.

A sugárdaddynek megelégelte a fejfájós panaszkodós nőket. A hisztit tartogassák majd az olyanoknak mint te.

2023. szept. 7. 16:18
 8/13 anonim ***** válasza:
57%

#6 lényegtelen, hogy te személy szerint hogy értelmezed a vonzalmat. a legtöbb fiatal számára egy idősebb ember taszító, mint szexuális partner.

költhetsz milliókat plasztikai sebészre, hogy a korodhoz képest jól nézz ki, jó eséllyel akkor is látszódni fog, hogy öreg vagy. csak még pluszba látszódni fog az is, hogy görcsösen küzdesz az ellen, hogy ne látszódj öregnek.

az, hogy valaki a korához képest jó pasi, az arra elég, hogy zsebre tegye a vele nagyjából egyidős asszonyokat. valaki akkor valóban jó pasi, ha nem kell elébiggyeszteni, hogy a "korához képest".

2023. szept. 7. 16:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Szolgaltatast vesznek, ok nem tesznek semmit a kapcsolatba a penzen kivul. A no a penzert pedig nem var erzelmeket.
2023. szept. 7. 16:24
 10/13 A kérdező kommentje:

A vonzalomnak az ilyen mainstream értelmezése nem csak az idősebb emberekre terjed ki, hanem mindenkire, akár egy korabeliekre is, amit szintén elutasítok.

De, ahogy számodra lényegtelen az én undergorund értelmezésem, úgy számomra is lényegtelen a te mainstream értelmezésed. Szóval nincs ezzel probléma.

2023. szept. 7. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!