Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik, hogy adott pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy adott pár között azért nem tudja kimutatni az egyik fél a szeretetét mert hibázott?

Figyelt kérdés

Hiba mint félre kacsingatás bármilyen módon. Értem szexchat, lányok nézegetése, flört, megcsalás esetleg.

Szeretik egymást, de nem képes a fél kimutatni mert szégyenli magát és nem nem vállalja fel a hibáit?

Mit gondoltok erről?

2023. febr. 14. 08:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább fordítva gondolnám. Azért kacsintgat félre, mert már nem szeret/ nem vagy elég vonzó számára.
2023. febr. 14. 08:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Én szerintem az olyan, aki félrekacsintgat még csak nem is szégyelli magát. És egyáltalán nem szeret téged.
2023. febr. 14. 10:01
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem az emberek alapvető tulajdonsága ez alapból mert a többi ember is ilyen? Hisz milyen sztorikat lehet olvasni? Kiváncsivá tesz ez mindenkit inkánbb. Nem? Ha meg szégyenérzetet érez miatta az egyik fél ebből adódik az inkább nem mutatom ki sztori. Nem így van?
2023. febr. 14. 10:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha szeret tényleg, akkor nem flörtöl, chatel másokkal, te veled teszi, érted?
2023. febr. 14. 10:34
 5/9 A kérdező kommentje:

Értem kedves 4-es.

Akkor ez azt is takarja, hogy ha nem szereti a másikat akkor azèrt nem mond, tesz semmit csak van. Tehát jelek. Öhöm. Értem.

2023. febr. 14. 10:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja, ha csak van, de mást nyugodtan nézeget stb. akkor annak nem sok értelme van(úgy gondolom én).
2023. febr. 14. 10:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát vannak olyan megcsalók akik nagy hévvel szerelmeket vallanak a párjuknak akit csalnak, vagy gyereket csinálnak vagy eljegyzik a párjukat.

Szerintem nem egymás függvénye a félrekacsintgatás csalás és érzelmek mutatása. Hanem ezek függetlenek egymástól.

2023. febr. 14. 11:39
 8/9 A kérdező kommentje:
Jogos. Ott a kerek válasz nálatok.
2023. febr. 14. 11:54
 9/9 A kérdező kommentje:

7-es, nem függetlenek egymástól amúgy.

Tegyük fel csalsz. Tegyük fel azt is, hogy egy olyan személlyel akit frissen ismertél meg és egy alkalom pl; delériumos állapotban összedugtátok magatokat. Akkor van ezen kívül egy olyan személy akit tegyük fel melóhely környékéről van és olykor-olykor jön össze a dolog vele.

Testiség, fellángolás van mert kell más akit kihasználsz épp akkor az adott kapcsolatban nem tudod kimutatni amit érzel mert szégyenled még a gondolatot is vagy nem gondolat hanem már épp tettekké fajult dolgokat.

2023. febr. 15. 04:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!