Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után erőltessem még a dolgot?
Figyelt kérdés
Találkoztunk egyszer, kaptam kis ajándékot, mondta hogy reméli találkozunk még, apró érintések, sok mosoly, érdeklődő kérdések. Ezek történtek köztünk.
Most viszont azt írta, hogy bír engem, de kicsit tartsunk egymástól tisztes távolságot.
Én szerelmes vagyok belé.
Ő a lány én a fiú.
Ezek után ti nyomulnátok még? Van még esélyem?
2023. szept. 6. 11:59
1/7 anonim válasza:
Egy találkozás után hogy lehetsz bele szerelmes?
Ő viszont nem akar többet.
Jobb, ha jó nagy távolságot tartasz tőle - a lelki békéd érdekében.
2/7 anonim válasza:
1 randi után szerelem?!
Hát neked se lehetnek nagy igényeid.
Nekem már ez lenne az a pont, mint neki, hogy köszi, de neeeeeeeee
3/7 A kérdező kommentje:
Ismertük egymást már személyesen is, de az első randi csak most volt.
2023. szept. 6. 12:31
4/7 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el bármennyire is nehéz, nem vonzódik hozzád.
6/7 anonim válasza:
Ne közeledj, hiszen külön megkért rá. Ha tiszteled a döntését, az szuper, másként zaklatásnak fog minősülni a közeledésed. Nyiss más lány felé, őt hagyd békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!