Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne erőltessem a dolgot?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki szimpatikus és neki is tetszem. A gond viszont, hogy egészségügyi problémái vannak ezért gyakran levert, kedvtelen. Ez nem is lenne gond, ha én ne lennék energikus, mosolygós. Talán gondom van az empátia terén de sokszor úgy érzem, hogy a betegségére hivatkozik ha csupán nincs kedve valamire. Kicsit úgy érzem, hogy nem tudok önmagam lenni, szeretek viccelődni de ő nem társ ebben. Valójában már régóta nem volt senkim ezért hajlamos vagyok a kompromisszumokra. Amikor vele vagyok érzem, hogy nem ő a tökéletes lány számomra, de amikor nem vagyok vele kicsit hiányzik.

29/f

2019. dec. 13. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd őt! Ne okozz neki még nagyobb sérülést, mint amekkora már úgyis van neki! Ne légy ilyen önző, hogy kihasználod a kiszolgáltatottságát arra,h elszórakozz vele,amíg nem jön valaki más neked. Ha nem szereted, hagyd békén!
2019. dec. 13. 21:24
 2/4 A kérdező kommentje:

Én nem akarom kihasználni. Tulajdonképpen azért tettem fel a kérdést mert én sem tudom, hogy mit akarok. Szerintem logikus, hogy addig nem szakítok amíg én sem vagyok tisztában az érzéseimmel.

Amúgy nincs kiszogáltatott helyzetben. Nem látszik rajta, hogy problémái vannak. Igényesen öltözködik, van hobbija, meg ilyenek.

2019. dec. 13. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Eleve nem értem, miért jön valaki össze olyannal, aki iránt nem is tudja, hogy érez e valamit egyáltalán.

Attól, hogy nem látszik rajta a külvilág felé,ez semmit nem jelent. Kit érdekel, mit gondol a külvilág, ha te látod, hogy baja van?! A hobbik meg az öltözködés huszadrangú, elhanyagolható dolgok, nyilván mindenki igyekszik kifelé a legjobb arcát mutatni.

Ebben a szituban egyértelműen látszik, hogy neked az ő gondjai csak nyűgöt, terhet jelentenek, magad is beismered, hogy nem tudod átérezni a problémáját. Így viszont csak még jobban megkeseríted az életét, ha vele maradsz. Az egy jó pont, hogy megszületett benned a felismerés, nem hibáztatni akarlak, mert arról senki sem tehet, hogy mennyi empátia szorult belé, viszont így ezt a "kapcsolatot" nem kéne erőltetni.

2019. dec. 13. 21:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele és kiderült, hogy ő sem találta meg bennem a nagy Ő-t, de annyira nem búsult, mert közben még "nyitottan fogadta" egy másik férfi udvarolgatását is. Szóval ennyit a kiszolgáltatottságról. Nem vagyok mérges, csupán kicsit csalódott, hogy én napokat gondolkodtam azon, hogy hogyan tovább erre ő már a következő lépésnél tartott.
2019. dec. 14. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!