Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ragaszkodnak a lányok ahhoz aki elvette a szűzeségüket?
Figyelt kérdés
2023. szept. 2. 23:34
11/16 anonim válasza:
Sok lány azzal szexel először, aki az első szerelme, tovább is járnak előtte, nem ugrik agyba az első pasival egy hét randizás után. Az emberi természet része, hogy tizenévesen még baromi szerelmes tud lenni, semmi más nem számít. Tehát inkább ehhez a rózsaszín ködös első szerelemhez ragaszkodnak. Az mellékes, vagy inkább természetes, hogy az első szex is vele történt.
12/16 anonim válasza:
Nem ragaszkodnak. Én 1 hónap után kirúgtam (mert meguntam, pedig addig szerettem, de nagyon fiatal voltam, 14.)
13/16 anonim válasza:
Én konkrétan egy ilyen nőt sem ismerek.
Olyat igen, aki együtt van még az első pasijával, de hozzá sem a szüzesség miatt ragaszkodik...
14/16 anonim válasza:
" Az első szex nekem nem volt jó, a srác egyszerűen bénázott."
Akik ilyeneket írnak agytumorjuk van? Te is ott voltál kisanyám! Te mit tettèl hozzá? Közben? És: Előtte hónapokig rávezetted a pettingek során? Kellően gyakorlott lett és kellően megismertétek egymás testét?
Jaa tudom ám: neked puncid van és azzal te mindent megtettél a kapcsolatban. Minden mást meg elvársz... tipik mai riherongy
15/16 anonim válasza:
Tipik mai riherongy🤣 ez 17 éve történt 😅
Szerinted szűzként mit tehettem volna hozzá? Nem volt semmilyen tapasztalatom, a srácnak meg igen, mégis béna volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!