Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Minden nap beszéltek a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nap beszéltek a párotokkal? Túl nagy elvárás ez?

Figyelt kérdés

Barátommal még nagyon a kapcsolatunk elején vagyunk.

Úgy gondolom, hogy néma gyereknek anyja sem érti a szavát, ezért mondtam neki, hogy rosszul esik, hogy van, amikor 3-4 napig nem is beszélünk, nem ír, azt sem tudom, mi van vele. Ő erre azt mondta, hogy miről beszélgessünk minden nap, meg minek írjon, ha nincs mit mondania...

És hogy ő az én elvárásaimnak nem bír megfelelni, mert ki akar valakivel minden nap beszélgetni? Meg hogy reméli, tisztában vagyok azzal, hogy ő napközben dolgozik, nem egy lakásban üldögél (tanulok, nincs munkám az egyetem mellett). Mondtam, hogy ez nem elvárás, csak pl. jól esne, ha reggelente írna, vagy ha délután, este beszélnénk, ha már találkozni nem találkozunk.

Azt nem akartam hozzátenni, hogy egy ügyfélszolgálatos állása van, a korábbi párom vezérigazgatóként is talált időt arra, hogy néha írjon valami kedveset, vagy érdeklődjön, milyen napom volt.

Nem akarom az exemmel kontrasztba állítani, ezt neki nem is szoktam mondani, de a volt barátommal gördülékenyebb volt minden... Maguktól jöttek a dolgok.

2023. szept. 2. 15:57
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

6,5 éve vagyok együtt a párommal és szerintem nem volt olyan nap, hogy abszolút semmit ne beszéltünk volna. Persze előfordult, hogy valamelyikőnknek húzós időszaka volt vagy csak nem volt olyan hangulatban és ilyenkor nem sokat ugyan, de mindig beszélgettünk.

Szerintem ha 3-4 napig nincs semmi mondanivalója, akkor totál felesleges a kapcsolat. Konkrétan heti 2-szer beszéltek, ennél még a szomszédot is gyakrabban látom.

2023. szept. 2. 16:02
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Igen, minden nap beszélünk. Talán előfordult már a két évünk alatt, hogy egy nap kimaradt, de 3-4 biztosan nem.

Nem nagy elvárás. Mi sem órákat chatelünk, csak pár üzenetet váltunk (pl ma kb 20 üzenetünk volt kettőnknek összesen, de ezek ilyen pár szavasak, pl a "szia" egy üzenet, ennél szokott kevesebb is lenni) ez is sokat számít. Mert mégis az van, hogy gondol rád ha nem vagy ott akkor is. Ehhez nem kell sok idő. Kimegy mosdóba és közben ír három szót.

Viszont az jobban aggasztana ahogy reagált erre. Nem úgy tűnik, mint aki jól kezeli a konfliktusokat, nem jól kommunikál, nem is akarja megoldani a problémát, nem is tekinti problémának, mert neki nem az. Ilyen emberrel nem jó együtt lenni.

2023. szept. 2. 16:04
 3/10 A kérdező kommentje:

Igen, utána is még annyit írt arra, hogy mások gyakrabban írnak a párjuknak (barátnőimből kiindulva), hogy ő viszont nem más, és makacs is, úgyhogy ezt itt zárjuk le.

Szóval fogadjam el, hogy ő ilyen, az meg, hogy nekem így nem jó, nem számít...

2023. szept. 2. 16:06
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

Minden reggel ott van a barátom jó reggelt <3 <3 üzenete több, mint két év után is.

A pasid egy paraszt, aki nem szeret téged. Sajnálom, hogy magadtól nem jöttél eddig rá.

2023. szept. 2. 16:14
 5/10 anonim ***** válasza:
32%

TE választottad, megérdemled, hogy ilyen párod van.

Nők, meg a problémáik... aztán csodálkoznak. Vicc az egész.

2023. szept. 2. 16:14
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem kapcsolodik hozzád. Nincs kapocs köztetek.
2023. szept. 2. 17:04
 7/10 anonim ***** válasza:
45%
Szerethet téged. Nem ezen múlik, szeret-e vagy sem. Kötődni azonban nem kötődik. Ez 2 dolog. Emögött súlyos trauma, torz kötődési mintázat áll. A neten is találsz erről cikkeket. Nem fog változni. Nem fog kötődni senkihez. Ha elmúlik a rózsaszín köd, az érzelmi kötődés, bizalom tartja össze a párokat. Na, ez esetünkben nulla. Szerethet, de kötődési zavarral ennek nincs jövője. Hagyd ott, míg nem sérülsz! ... jobban
2023. szept. 2. 17:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell az ilyen kapcsolatot erőltetni szerintem. Már enélkül is, amit a legvégén megfogalmaztál, hogy mással maguktól jöttek a dolgok, itt meg nem... részemről ez is azt támasztja alá, hogy kettőtöknek annyira más a hozzáállása, az elképzelése, kötődési stílusa, hogy ennyi energiát nem érdemes belefeccölni, egyszerűen nem illetek össze. Félreértés ne essék, nem azt akarom mondani, hogy az első akadálynál fel kell adni egy kapcsolatot, de itt az összhangnak a csíráját se vélem felfedezni, és a srác ráadásul reakciójából ítélve már most kényelmetlennek érzi az alkalmazkodás, változtatás gondolatát. Hosszú távon ez fixen nem működne, vagy csak rengeteg lemondással, részedről persze. Úgyhogy szerintem még most engedjétek el egymást, ez nem lesz jobb.
2023. szept. 2. 18:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Minden nap többször. Alap dolog.

Ha nincs idő, akkor csak rövidebbeket, de ha nem akar beszélgetni, akkor nem vesz komolyan.

Ha mondja, hogy nioncs ideje, fáradt, bezárkózós hangulata van, akkor is beszélgetni kell, hogy a másik tudjon róla, legfeljebb csak picit, hogy egyértelmű legyen neki, hogy tudja, mi van. Ha ilyenkor nincs beszélgetés, legalább egy pici, célszerűen, akkor a másik joggal és okkal kezd kételkedni a fontosságában és a közös jövőben. Hiszen azt látja, amit láttatnak vele. Ezét kell mindig beszélgetni, legalább piciket, ha épp olyan van.

2023. szept. 3. 08:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Persze.

Oké, volt, hogy valamiért kimaradt, barátnőm 12 órát dolgozik, és volt, hogy hazaért, és egyből elaludt, és emiatt kimaradt. De normális körülmények között, ha tehetjük, természetes, hogy beszélünk.

2023. szept. 3. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!