Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem nem tudok túllépni rajta, mit tegyek?
Az exemmel 1 évet voltunk együtt, imádtuk egymást. Minden boldogságot mindent megadott nekem. Mielőtt össze jöttem vele önbizalom hiányos voltam, de ő segített ebben is és azóta már nem vagyok az. Viszont a családom nem igazán őrült neki hogy vele vagyok, mert mielőtt mi össze jöttünk volt nekik vitájuk.
Sok piszkálást kaptam ez miatt, hogy az előző párom sokkal jobb volt pedig ő kezet emelt rám, ordibált velem és ha rossz kedvem volt ahelyett hogy segített volna még tovább rontott.
Végül vissza mentem a sok piszkalas miatt az előző páromhoz es6ez miatt lett vége a csodálatos kapcsolatomnak..
A mai napig nem tudok túl lépni rajta hiányzik és szeretem most a napokban megtudtam hogy 1 hét múlva megy katonának nagyon féltem és elakarok tőle köszönni mert el is költözik de nem tehetem és ez nagyon fáj belül úgy érzem megszakad a szívem hogy messze lesz tőlem...
Gyakran nézem az oldalát és gondolok rá:(
Mit tegyek szerintetek?
Ha te a csalàdod piszkàlàsa miatt vàlasztasz pàrt...vagy mész vissza hozzà, akkor bizony ott gond van.
Nyakon felül, nàlad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!