Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy csak az egom sérült, és azért nem tudok túllépni, mert elutasított?
Eddig azt hittem szerelem, mivel már egy éve nem bírom elengedni az említett lányt, akivel összesen 2 hetet voltunk együtt (azóta nem is beszéltünk kb semmit.)
De elgondolkoztam, hogy valójában én akkor annyira nem is voltam oda érte, inkább tetszett, hogy rajongott értem, meg nyilván ő maga is, de amikor mondta, hogy mègsem akar tőlem semmit, akkor különösebben nem voltam szomorú, meg addig is győzködtem magam, hogy összeillünk és jó lesz majd ez csak ki kell forrnia.
Mégis amióta mással van, nem bírom kiverni a fejemből, görcsbe rándul a gyomrom ha látom, és úgy érzem ő lett volna az “igazi.” Államdóan nyugtatom magam, hogy biztos érez még irántam valamit és nem lépett túl ilyen könnyen, és majd újra együtt leszünk és rájön hogy valóban összeillünk. Azóta elkezdtem az összes tulajdonságát felmagasztalni, vonzóbbnak lâtom stb
Volt páeon is lekezelt lenézett meg beszolt elhidegült
aztán amikor meglatott egy masik pasival, azota kúszna vissza meg könyörög
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!