Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már egyszer elutasítottam, lehet még esélyem?
Sziasztok!
Van egy srác, aki néhány hónapja, még a nyári szünet előtt megpróbált elhívni és kereste is a társaságom, de én egyszerűen megijedtem a helyzettől, mert nekem teljesen új ez az egész és ezért nem reagáltam egyértelműen. Ő meg természetesen ezt úgy vette le, hogy én őt nem úgy kedvelem. Már akkor bántam, de most, hogy újra többször találkozunk az új félév miatt, egyszerűen egyből görcsben a gyomrom ha látom és zavar, hogy rám se néz. Én nem kedveltem még soha senkit, nem is érdekelt idáig ez a téma. Szerintetek gáz lenne elhívni pl. kávézni vagy hagynom kéne?
20/L
Ha te így érzed akkor természetesen igen. 🙂
Sok sikert.
Szerintem ő már letett rólad, de egy próbát megér, azonban ne csodálkozz ha nem fogja tudni hova tenni ezt az egészet és elutasít. Amit meg majd lehet ő fog megbánni, kezdődik a pingpong effektus.
Drukkolok hogy sikerüljön nektek.
Persze, hogy meg kell probalnod. Sot nagyon is.
Amikor elkezdte kozombosen viselkedni, akkor te is? Mert lehet azt veszi eszre, hogy te teljesen kozombosen viselkdesz bele. Pl o nez, mosolyog. Te pedig elfordulsz, nem mosolyogsz vissza.
Természetesen VAN esélyed.
Nem az a természetes, hogy első látásra szerelem. Néha kacskaringós az út.
Semmi probléma.
5-ös nem hinnem, hogy ez olyan görcs, inkább ilyen pillangós :D
Borzalmasan nehez róla érzelmeket leolvasni, ő nem olyan, mint néhány srác, hogy az elutasítás ellenére tovább nyomul, hanem elfogadja és megy tovább, ezért ő bármilyen kedves gesztust fix nem fog felém mutatni úgyhogy csak én léphetek,
de az elutasítástól rettegek.
Elég ideges vagyok a face-to-face kommunikációtól, de gondolom ezt személyesen kéne megbeszélni. Azt érdemes neki egyből elmondani tavaly miért utasítottam el vagy az túl sok elsőre?
Igen keso, nemtudok miert varakoztattad.
De ha nagyon kell neked, csak az a megoldas, ha te lepsz fele.
Ha nem lepsz fele, evekig kattogni fogsz rajta…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!