Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha már egyszer elutasítottam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már egyszer elutasítottam, lehet még esélyem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy srác, aki néhány hónapja, még a nyári szünet előtt megpróbált elhívni és kereste is a társaságom, de én egyszerűen megijedtem a helyzettől, mert nekem teljesen új ez az egész és ezért nem reagáltam egyértelműen. Ő meg természetesen ezt úgy vette le, hogy én őt nem úgy kedvelem. Már akkor bántam, de most, hogy újra többször találkozunk az új félév miatt, egyszerűen egyből görcsben a gyomrom ha látom és zavar, hogy rám se néz. Én nem kedveltem még soha senkit, nem is érdekelt idáig ez a téma. Szerintetek gáz lenne elhívni pl. kávézni vagy hagynom kéne?

20/L

2022. okt. 1. 01:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ötös vagyok

Olvass utána nyugodtan, hogy ki okoz pillangos érzést. Én is erre gondoltam…

2022. okt. 1. 13:02
 12/17 anonim ***** válasza:
Mi*
2022. okt. 1. 13:03
 13/17 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék, itt is egy cikk róla.

2022. okt. 1. 13:05
 14/17 A kérdező kommentje:
Elolvastam a cikket, köszönöm, hogy elküldted, de én nem érzem magam kényelmetlenül vagy rosszul tőle, ezek nem hiszem, hogy rossz pillangók, azok tudom milyenek.
2022. okt. 1. 17:38
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen átlagos dolog, hogy a csajok így szivatnak minket, már hozzászoktunk (már amennyire ehhez hozzà lehet szokni). Egyszerűen csak írj rá, vagy menj oda hozzá, kérdezd meg, hogy van. Ha tetszettél neki fél éve, akkor még most is fogsz ne aggódj. Csak ne legyél ilyen kis határozatlan. Döntsd el kit/mit szeretnél, és cselekedj a szerint!
2022. okt. 3. 08:51
 16/17 A kérdező kommentje:
15-ös nem szivatni akartam, meg játszani a fejem én tényleg megijedtem a helyzettől plusz akkor történt egy családi tragédia, ami miatt rosszul is éreztem volna magam ha ezzel foglalkozom. De köszönöm a válaszod.
2022. okt. 3. 18:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem csak az zavar, hogy nem tudod, mi lehetett "volna". Úgy érzed, hogy veszítettél valamit. Ha tetszett volna, akkor nem utasítottad volna el.
2022. okt. 4. 09:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!