Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék ezen az érzésen túllépni?
Nagyon tetszik nekem ez a férfi. Beleszerettem, annak ellenére hogy időközben a kezdeti érdeklődése alábbhagyott. Állandóan arra gondolok, milyen érzés lenne az Ahogy ő szeret....
Elmondjam ezt neki? Félek cikivé válok, de borzalmas magamban tartani az érzéseimet.
Idővel, más pasikkal, akikkel ismerkedsz.
Egyébként ha az ő nem viszonozza az érzéseid fölöslegesnek tartom elarulni.
Persze úgy teszel ahogy jónak látod.
Felesleges elmondanod ha ő nem érdeklődik irántad.
Majd elmúlik ha jön valaki aki hasonlóan fel tudja kelteni az érdeklődésedet. Szerencséd van ha ez könnyen megy.
Tudom hülyén hangzik első olvasatra, de elgondolkodtató!
Tegyük fel az "Ő" is ugyan ilyen gondolatokkal a fejében éli a mindennapjait, Valami hasonló okból ő sem meri kinyilvánítani az érzéseit. Célszerű lehet-e elfojtani egy olyan érzést, ami kinyilvánítás után lehet negatív reakciót kapsz, és ez egy kifejezetten szomorú érzelmi állapotba repít, viszont megkönnyebbülsz a nyomás alól amiben jelenleg élsz. Vagy inkább meghagyni az illúziót, és ezáltal a nyomasztó, és megválaszolatlanul maradt kérdést. Esetleg várni arra, hogy Ő tgye meg helyetted.
Kérdező mit érnél el vele, ha részéről már nincs érdeklődés feléd?
Ráadásul még barátnője is van és volt olyan szemét a pasas, hogy még csak nem is közölte.
Mit akarsz elérni, hogy beléd szeressen a szerelmi vallomásod miatt valamilyen csoda folytán, vagy netán a szeretője lenni?
Nem is értem a kérdést.
Miért nem távolítod el az életedből amennyire csak lehet, akár örökre?
Attól nem félsz, hogy ha együtt lennétek veled nem tenné meg ugyanazt, mint a barátnőjével?
Ismerkedj másokkal, adj magadnak esélyt olyan pasi mellett, akinek csak te kellesz nekem, ez a férfi nem érdemli meg, hogy vele foglalkozz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!