Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehet esélyem így a sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélyem így a sráccal messenger kapcsolatot létre hozni?

Figyelt kérdés

A németországban él, én itt magyarországon. De a srácot már régóta ismerem, régebben is tetszett, és most facebookon rátaláltam újra megtetszett és felkerestem rá írtam de mint kiderült hogy ő németben él, nagyon sokat szoktunk beszélgetni, chetelni.

És arra gondoltam hogy talán összejöhetne vele egy messenger kapcsolat.

Szerintetek sikerülhetne ha még tovább beszélgetünk?

2023. aug. 27. 00:16
 1/7 A kérdező kommentje:
21 éves lány
2023. aug. 27. 00:30
 2/7 A kérdező kommentje:
300 km-re lakik tőlem így nem tudunk találkozni
2023. aug. 27. 00:37
 3/7 Gymnospermatophyta ***** válasza:
75%
Mi értelme lenne egy ilyen kapcsolatnak? :)
2023. aug. 27. 00:39
 4/7 anonim ***** válasza:
velem volt hasonlo és lehetséges, de viszont nem életképes hosszútávon
2023. aug. 27. 01:06
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Osztan azt meg minek? 🙃
2023. aug. 27. 03:55
 6/7 anonim ***** válasza:
300 km azért nem olyan sok. Személyes találkozás nélkül nincs értelme távkapcsolaton gondolkodni (mondjuk azzal együtt sem sok, ha előtte nem töltöttetek már együtt sok időt). Félúton simán találkozhatnátok, ha akarnátok.
2023. aug. 27. 08:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Van esélyed rà, a tàvolsàg nem annyira sok, biztos lesz majd alkalmatok talàlkozni.
2023. aug. 27. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!