Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szolnal ha a parod beszelgetne messengeren es telefonon is azzal az emberrel, akivel a kapcsolatotok elott nem sokkal ossze akart jonni?
Figyelt kérdés
Mar csak baratok..mondja a parotok.2022. máj. 30. 08:52
1/17 anonim válasza:
Arra gondolnék hogy nyilvánvalóan én vagyok a szamár, és mennyire akarom megalázni magam ebben a "kapcsolatban"?
2/17 anonim válasza:
Hat, én pont ilyen helyzetben vagyok, a kapcsolat előtt bírtam mindkét lányt, gondolkodtam is nagyon sokat, hogy melyikükkel kéne kapcsolatot. Aztán az egyikükkel összejöttem, de a máskat még attól kedvelem, nem fogok egy barátságot rönkretenni egy kapcsolat miatt.
3/17 A kérdező kommentje:
Es nem erdekel teged ha a baratnod mondjuk ezt zavarja es nem akarja hogy tartsd a csajjal a kapcsolatot?
2022. máj. 30. 09:36
4/17 anonim válasza:
Ha zavarja akkor nem bízik bennem, ergo felesleges kapcsolatban lenni, mert még elég friss szóval ennél csak rosszabb lesz. Én úgy vagyok vele hogy megsuoksz vagy megszöksz. Persze ha komolyabb lenne a kapcsolat, és friss a barátsag akkor más lenne a helyzet.
5/17 anonim válasza:
Én ezt nem tűrném, és a "megszöksz" opciót választanám.
6/17 anonim válasza:
Persze, mindenkinek a saját döntése. Van aki megszökik, de nekem szerencsére sikerült olyattalálnom aki nem féltékenykedik feleslegesen.
7/17 A kérdező kommentje:
Azert az a feltekenyseg nem mindig felesleges foleg egy ferfi eseteben :)
2022. máj. 30. 10:45
8/17 anonim válasza:
Pont annyira jogos mint egy nő esetében. Én meg magamból indulok ki, soha nem csaltam meg a páromat, meg sem fordult a fejemben. De emellett vannak nő barátaim, lehet még több is mint férfi.
9/17 A kérdező kommentje:
Nem a no baratokkal van a baj hanem azzal hogy olyan lannyal beszel akit felakart szedni
2022. máj. 30. 10:52
10/17 anonim válasza:
A női barátaimnak a nagyjával el rudnék képzelni egy kapcsolatot is 😅
De mivel van párom így a szexualitás/romatika a csak az övé, hiába akartam felszedni valakit egy kapcsolat előtt, ha kapcsolatban vagyok akkor ezt félre tudom tenni. De persze csak a magam nevében beszélek, nem mindenki működik így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!